JARAC – nedeljni horoskop od 16. do 22.11.2015.

Moguće je da ćete tokom ove nedelje shvatiti da imate blagu anemiju i da vam je jako potrebna hrana bogata gvožđem. Jedite više junetine, džigerice, od povrća pasulj i mahunarke, spanać, orašaste plodove – orahe, kikiriki, lešnike, badem. Čak je i crna čokolada dobar izvor gvožđa, kao i napici od kakaa.

Ljubav

Kako god okrenuli, vi i emotivni ili bračni partner ne uspevate da na duže održite neki miran tok vašeg odnosa. Na kratko se podignete i kao fora stabilizujete, da bi već u sledećem trenutku pali. Oboma vam ovo izgleda kao korak napred, dva koraka nazad. I tako u krug. Glupo je tražiti ko je tačno kriv za celu ovu situaciju, jer i vi i voljena osoba u ovom periodu stavljate lične prioritete na prvo mesto, a za vaše zajedništvo – šta ostane.

Da li je nešto moguće uraditi po ovom pitanju pre nego što sve ode u mnogo veću dubiozu nego sada? Pa, moguće je – ali i vi i voljena osoba morate naći prostora za vas, morate naći načina da razgovarate otvoreno o onome što vas oboje muči. Možda ovo nije savršena nedelja za tako nešto, ali ipak od nekle se mora krenuti. Pokušajte, vredi truditi se…nemojte da vam posle bude žao…

Slobodni i bi i ne bi da se pokrenu malo više prema nekome ko im se dopada. Suviše kalkulišete, suviše se ustručavate i odmeravate situaciju – krajnje je vreme da povučete neki konkretniji potez.

Posao

Pomislićete da vam se ukazuje jedna izvanredna prilika da napravite neki preokret u poslovnim okolnostima. Ipak, budite malo obazrivi, jer je moguće da nije sve baš tako dobro kao što izgleda i da vas čekaju neke nepredviđene teškoće i okolnosti koje sada ne možete da sagledate na pravi način. Nemojte se mnogo pouzdati u druge, vrlo brzo ćete shvatiti da ste sami sebi najbolji savetnik. Povremeno će dolaziti do problema u kolegijalnim odnosima, povucite se iz bilo kakvog vida rasprave.

Novac

Kakvih problema i nerviranja imate u poslovnom okruženju, još i solidno prolazite po pitanju finansija. Doduše, za ovo je jednim delom zaslužna i vaša štedljivost i sposobnost da prepoznate prave prilike za zaradu. Niste nezadovoljni iako smatrate da uvek može bolje.

Zdravlje

Blagi pad imuniteta je više nego izvestan. Naglašene mogućnosti prehlada, infekcija, sve praćeno temperaturom.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!