BLIZANCI – nedeljni horoskop od 16. do 22.11.2015.

Trebali biste u ovom periodu da vodite računa i unosite i više tečnosti, ali i da ne preskačete kuvanu hranu. Iako baš i niste u apetitu za supice, čorbice, variva – radije biste nešto „konkretno“, savet za vas bi bio da se ipak okrenete nekoj malo lakšoj hrani, jer možete imati problema sa opstipacijom.

Ljubav

U emotivnim vezama i brakovima komunikacija i razumevanje su tokom ove sedmice ključ za uspeh. A baš ta komunikacija će vam povremeno predstavljati problem. Dok ćete u nekim danima vi i voljena osoba bukvalno čitati misli jedno drugom, sporazumevati se bez mnogo reči i intuitivno osećati jedno drugo….dolaziće i oni drugi dani, u kojima će biti velikih problema. Neće to biti neke konkretne stvari, da se razumemo, već će pre biti nesporazumi, a zbog njih – lako izbijanje ljutnje.

Upadaćete u faze durenja i tvrdoglavosti i kontrirati jedno drugom, umesto da pokušate da raščistite problem. Još ako se u sve ovo umeša neko kao posrednik, ili ako budete slušali ljude sa strane koji vam pune glavu – slede dodatne komplikacije. Jedino što mogu da vam savetujem jeste da u ovakvim trenucima pokušate da razjasnite i dođete do korena problema. Slobodnim Blizancima sledi red izlazaka, red simpatične i slatke komunikacije sa nekim, ali je malo verovatno da ćete u nekoj priči moći i da se ustalite.

Posao

Morate biti jako pažljivi u poslovnim dogovorima tokom ove sedmice. Postoji mogućnost i poslovnih ponuda i novih ugovora sa saradnicima, klijentima, ali se vidi i da je dosta toga od onog što vam se nudi na vrlo klimavim nogama. Jedini savet koji bih mogla da vam dam jeste da vrlo oprezno nastupate i da ne povlačite nikakve konkretnije poteze pre nego što se dobro raspitate ili potražite savet. U postojećim saradnjama može čak doći do nekih manipulativnih poteza ili neispunjenih obećanja. Idite polako.

Novac

Možete ostvariti neke prihode od dodatnih poslova ali samo ako budete pravilno procenili i ono što vam se nudi i svoje mogućnosti kroz to. Ne bi ovo bili neki ogromantni novci, ali bi vam došli taman da popunite neke rupe u kućnom budžetu.

Zdravlje

Ne samo da morate unositi više tečnosti, čajeva, već morate i malo više povesti računa o svom urinarnom traktu. Mogućnosti infekcija stoje i dalje, ali i potencijal za probleme sa debelim crevom.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!