BIK – nedeljni horoskop od 17. do 23.10.2016.

Tranzitni Mesec u vašem znaku početkom ove sedmice obeležiće ceo period pred vama. Naglašena je želja za hranom, apetit je dosta jači nego inače, a najviše će vas privlačiti „teški“, masniji, kremastiji zalogaji. Nećete moći da odolite a da ne udovoljite sebi.

Ljubav

Neko novo poznanstvo može se za kratko vreme brzo razviti, ali isto tako brzo doći i do razmimoilaženja. Naglašeni su kontakti preko društvenih mreža, izlazaka, prijatelja. Neko vam se može dopasti na prvi pogled, lako ćete uleteti u avanturu sa tom osobom, da biste već posle par dana shvatili da ste se itekako zaleteli i da od bilo kakve ozbiljnosti ovde nema ništa. U suštini – teško je da bi bilo kakvi novi emotivni počeci tokom ove sedmice mogli da vam donesu ono što vam je potrebno – stabilnost i dugotrajnost.

Ako je u vašim emotivnim relacijama bilo u prethodnom periodu ljubomore, ona će sada postati još naglašenija i u prvom delu nedelje može doći do vrlo burnih optužbi i rasprava između vas i partnera. Oni koji nemaju problema po ovim pitanjima – provešće uglavnom miran period sa voljenom osobom.

Posao

Vladar polja posla i novca Merkur, pod napetim je aspektima od strane Urana u prvom delu sedmice. Očekujte jedan užurban tempo, uzavrelu radnu atmosferu i itekako moguće konflikte sa najbližim saradnicima, a naročito sa kolegama. Količina obaveza će se naglo povećati i verovatno je da ćete se povremeno osećati kao da ste do guše zatrpani u posao, a da vam saradnici nameću izuzetno kratke rokove koje je teško ispoštovati. Od drugog dela nedelje vi lično ćete se u svemu ovome snalaziti mnogo bolje, a tada vam se otvaraju šanse i za jače kontakte sa stranim firmama. Nezaposlenima male šanse.

Novac

I vas će početkom nedelje sačekati neke prilično neprijatne novčane obaveze. Definitivno je da ste računali da ćete ovo morati da platite kasnije i nikako vam neće odgovarati da izvadite novac „koliko odmah“. Ako zagusti, potražite pomoć od nekog od članova porodice.

Zdravlje

U prvom delu nedelje postoje jače predispozicije za prehlade, viroze, za probleme sa grlom i disajnim putevima. Starija populacija bi trebala da proveri krvnu sliku, naročito nivo šećera.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!