VODOLIJA – nedeljni horoskop od 17. do 23.10.2016.

I za vas je najbolji „lek“ kada je apetit u pitanju to što ste non stop u pokretu i žurbi. A ove sedmice vas svakako očekuje jurnjava, pa ćete tek povremeno imati dovoljno prostora da sednete i opuste se, uživate u dobrom zalogaju. Doduše, neki od vas će se okrenuti brzoj hrani…

Ljubav

Slobodni pripadnici ovog znaka imaju prilike da ostvare jače kontakte sa novim ljudima. Doduše, budite svesni da sve ono što se bude dešavalo u ovoj nedelji može biti brz uzlet kratkog daha i da više vuče na avanturu nego na početak neke ozbiljnije priče. To ne znači da nećete biti u podsticajnom raspoloženju, naprotiv – uživaćete u svakom trenutku. Neki od vas nisu spremni da se upuste čak ni u ovakva dešavanja – radije se okreću sebi i spremni su da sačekaju nešto što će biti stabilno i trajno.

U emotivnim vezama i brakovima postoji veliki nesklad u komunikaciji u prvom delu nedelje. U suštini – vi ćete biti krivac ako dođe do bilo kakvih rasprava, i to samo iz tog razloga što ste skloni da ćutite i da „nakupljate“ stvari u sebi a onda da bez ikakvog upozorenja i razloga „eksplodirate“. Ono što je neophodno jeste da sa voljenom osobom razgovarate, i to onda kada problem postoji, a ne da čekate…

Posao

Neke od vas toliko „svrbi“ postojeća situacija u poslovnom segmentu, da više neće moći da se uzdržavaju. U prvom delu nedelje možete naglo, bez ikakvih priprema i razgovora, rešiti da okončate poslovnu saradnju u kojoj ste. Neki od vas će doneti odluke, za koje bih mogla reći da mogu biti pomalo izbrzane, pa bih vam savetovala da dobro razmislite pre nego što delate. U suštini, nakon burnog prvog dela nedelje, ulazite u jednu fazu kada ste vrlo aktivni, vrlo ažurni, prepuni odličnih ideja i spremni da se posvetite poslu u potpunosti. Nekima od vas će se otvoriti šanse koje se vezuju za inostranstvo.

Novac

Vi uglavnom kada su troškovi i obaveze u pitanju pravite „od komarca magarca“, a i sami ste svesni da brzo i lako prevazilazite ove situacije. Prilivi su trenutno više nego dobri.

Zdravlje

Problemi sa variranjem pritiska i glavoboljom kod starijih pripadnika znaka, dok bi mlađa populacija trebala da obrati mnogo više pažnje na svoj imunitet.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!