RAK – nedeljni horoskop od 17. do 23.10.2016.

I ove sedmice Rakovi će biti više okrenuti ka uživanju i ispunjavanju želja sebi po pitanju hrane. Vaš vladar u znaku Bika donosi povećan apetit, ali i veći broj poziva na kojekakve poslovne ili privatne događaje na kojima ćete biti posluženi baš onim što najviše volite…

Ljubav

Slobodni Rakovi imaju izvrsne mogućnosti za neke nove početke tokom ovog perioda. Aktuelne su nove priče preko poslovnog segmenta, ali i preko izlazaka i prijatelja, društvenih aktivnosti. Ono što u ovom periodu budete pokrenuli ima šanse za trajnost, i jedino što je potrebno jeste da u to što ulazite, uđete neopterećeni prošlošću i nekim lošijim iskustvima od ranije. Svaka priča je priča za sebe. Ne upoređujte i ne razmišljajte o onome što je bilo.

Iako su odnosi u emotivnim vezama i brakovima sada dosta mirniji, evidentno je da funkcionišete po principu „svaki čovek za sebe“. Vama i partneru problem je da se dogovorite i po nekim najosnovnijim pitanjima, jer ste totalno neusaglašeni i nekompatibilni. Moraćete ovo da prevaziđete, jer postoje zajednički problemi kojima morate da posvetite pažnju.

Posao

Brzina u dešavanjima u poslovnom segmentu sa jedne strane vam prija, jer lako i hitro rešavate neku problematiku. S druge strane pak, nemate dovoljno vremena da proverite ono što radite i non stop ćete se pribojavati da ste napravili neku veću grešku ili propust. Ovo je i moguće, i to naročito vezano za papirologiju ili arhiviranje dokumentacije. Malo varnica u komunikaciji sa poslovnim saradnicima, ali ovo što se bude dešavalo neće dovesti ni do kakvog raskola. Jednostavno – i vi i druga strana kažete šta imate i nastavljate dalje istim tempom. Nije dobro vreme da ulazite u nova partnerstva i saradnje.

Novac

Očekujte početkom sedmice neke sitnije troškove, ali to je daleko od onoga što se dešavalo u prethodnoj nedelji. Evidentno je da se finansijski segment popravlja i možete da se malo opustite.

Zdravlje

U zdravstvenom segmentu situacija kreće na bolje. Iako će neki od vas još uvek „šmrckati“ i često koristiti pastile za grlo, evidentno je da se imunitet popravlja…

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!