JARAC – nedeljni horoskop od 17. do 23.10.2016.

Nešto bolji apetit tokom ove nedelje, i to najviše zbog toga što ste prilično opušteni i rasterećeni, pa imate više vremena za sebe, svoje ukućane, ali i za pokoji dobar zalogaj. Više će vas privlačiti „teška“ hrana, što je za vas pomalo neuobičajeno, ali je svakako dobrodošla promena.

Ljubav

Možda niste ni svesni koliki utisak ostavljate na one sa kojima dolazite u kontakt. Umesto da delujete, i dalje ste skloni da se povlačite i čekate da li će druga strana povući neki potez prema vama. Nema razloga za takvo nedelanje – nemojte više razmišljati o prošlosti, niti se opterećivati prošlim greškama i lošim iskustvima – dozvolite osobi koja se tokom ove sedmice pojavljuje da pronađe put do vašeg srca.

U emotivnim vezama i brakovima može biti po neka razmirica, i to na samom početku nedelje. Doduše, ovo što se bude dešavalo je sitno, beznačajno, i moguće je da ćete se uglavnom raspravljati oko nekih dnevnih problema ili troškova. U suštini – pred vama je jako dobar period, kada je naglašena strast i intenzitet u odnosu sa voljenom osobom, pa se potrudite da uživate što više!

Posao

Svi nešto očekuju od vas i to vam je sada potpuno jasno. Možda vam baš i ne prija što vi morate da budete „mirođija u svakoj čorbi“, ali sa druge strane – svesni ste da ovako naporan i užurban period mora iznedriti neke dobre poslovne mogućnosti i šanse za napredovanje. Od vas svi zahtevaju maksimum, ali vi to sada i možete da pružite i ponudite. Lako ćete rešavati stvari u hodu, lako ćete pronalaziti rešenja i uspevati se ispetljate iz svake situacije. Nemate baš veliku podršku od kolega, ali sada ste dovoljni sami sebi. Brz tempo i kratki rokovi vam prijaju, jer ste non stop u pokretu.

Novac

Neočekivani troškovi oko porodičnog domaćinstva ili privatnog posla. Nije ovo toliko strašno kao što na prvi pogled izgleda, ali ćete se žestoko na prvu loptu iznervirati.

Zdravlje

Nemojte baš u potpunosti zanemariti svoje zdravlje i dozvoliti sebi da se trošite, a ne uzimate dovoljno vremena za odmor. Kod starijih pripadnika znaka moguće su hronične tegobe.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!