LAV – nedeljni horoskop od 17. do 23.10.2016.

Neki od vas su zaista naučili da kažu „ne“ kada su neke poslastice ili slani zalogaji u pitanju. Ovo je verovatno posledica toga što ste doživeli šok kada ste stali na vagu… Ipak, nemojte očekivati da ćete lako odolevati u ovoj nedelji – naročito ćete imati problem sa slatkišima i grickalicama.

Ljubav

Slobodnim Lavovima su nova poznanstva aktuelna još od prve polovine ove sedmice. U tom periodu i Venera ulazi u vaše polje ljubavi i svakako je da će vam doneti dodatno prilike da budete emotivno zadovoljni. Sada su mogući počeci emotivnih veza koji će krenuti dosta strasno i doneti vam veliko zadovoljstvo. Nisam sigurna koliko mogu da vam obećam veliku trajnost ovih odnosa, ali hajde da o tome ne razmišljamo baš sada…

U emotivnim odnosima i brakovima se trenutno ne zna ko je od vas dvoje tvrdoglaviji i isključiviji, iako oboje tvrdite da radite u interesu veze. Prvi deo sedmice je vrlo buran i biće potrebno dosta truda da se strasti smire. Ipak, posle ovako napetih dana, dolazi vam mirniji period kada ćete vi i partner ipak imati dobre mogućnosti da se smirite i stabilizujete.

Posao

Polje kontakata, komunikacije, dogovora, kraćih putovanja pod napetim je aspektima do polovine ove sedmice. Iznenađenja i promene su itekako prisutni u saradničkim odnosima i povremeno će biti teško zadržati hladnu glavu i smirenost. Pokušajte da unesete više diplomatije i takta u komunikaciju sa onima sa kojima radite, jer ćete u suprotnom verovatno napraviti problem i sebi a i njima. Problemi sa tehnikom će takođe biti aktuelni, pa bekapujte podatke koji su vam od najvećeg značaja. Ako putujete, računajte na probleme ili na moguće odlaganje. Naučite da budete organizovaniji i fokusiraniji na posao.

Novac

Taman ste mislili da ste sa nekim većim troškovima i obavezama završili, kad eto iznenađenja u prvim danima ove sedmice. Uzdahnite duboko i platite. Trenutno po pitanju finansija – nestabilnost.

Zdravlje

Lavovima dosta problema u zdravstvenom segmentu, naročito starijoj generaciji kojoj se mogu aktivirati hronične tegobe. Mlađi će uglavnom proći sa virozama…

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!