RIBE – nedeljni horoskop od 17. do 23.10.2016.

U periodu ste kada vam nije lako da odlite dobrom zalogaju, iako se svojski trudite da održite svoju liniju i da se hranite zdravo. Pokoje slatko iskušenje će se pojaviti tokom ovog perioda, i to naročito u drugom delu sedmice, kada ćete biti mnogo više društveno aktivni.

Ljubav

Slobodni pripadnici ovog znaka su čekali i načekali se. One prilike kojih je bilo u prethodnom periodu nisu bile baš „po vašoj meri“. Tokom ove sedmice ide vam mogućnost još jednog značajnijeg kontakta, i to najviše kroz poslovni segment, ali i preko društvenih mreža. Mogla bi se razviti jako lepa komunikacija sa ovom osobom, nećete žuriti i potencirati na dešavanjima i susretima, ali ćete uživati da razgovarate i razmenite mišljenja. Malo po malo, ova osoba bi mogla i da vam se intenzivnije uvuče u misli….videćemo kako će se ovo razvijati….

U emotivnim vezama i brakovima – u ovoj nedelji, naročito u njenom prvom delu partner je sklon da povlači neočekivane poteze, da odgovornost za loše stanje u vezi prebacuje na vas, u suštini – da se ponaša neprimereno i neodgovorno. Budite pametni i strpljivi, ne dozvolite sebi da budete uvučeni u svađu – drugi deo sedmice doneće mirnije stanje i priliku za otvoren i iskren razgovor.

Posao

U prvom delu sedmice možete imati problema sa tehnikom – kompjuterima, mobilnim telefonima, pa bi bilo dobro da unapred sačuvate bitne podatke. Takođe – ti dani mogu doneti ponovno vraćanje tenzije u kolegijalno okruženje, ali daleko slabije od onog kroz šta ste već prošli. Drugi deo sedmice donosi vam mnogo bolje funkcionisanje, stabilnost, i ponovno uspostavljanje sklada u komunikaciji sa saradnicima, ali i sa nadređenima. I pored svega ovoga što se bude dešavalo – vi ćete biti neuporedivo mirniji i sa mnogo više optimizma i elana obavljati svoje svakodnevne obaveze. Neki od vas će započeti pregovore sa inostranim firmama.

Novac

Ne, još uvek ne možete da budete u potpunosti mirni kada su finansije u pitanju. Troškovi će vas iznenaditi u prvoj polovini nedelje. Nije smak sveta – platite i nastavite dalje.

Zdravlje

Primetićete da se osećate mnogo bolje nego ranije. Imuni sistem je krenuo da se oporavlja, još vam samo ostaje da regulišete stres – i bićete u potpunosti dobro!

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!