VAGA – nedeljni horoskop od 17. do 23.10.2016.

Vaša vladarka Venera tokom ove nedelje prelazi u znak Strelca, što će vama doneti veću želju za pokretom, aktivnostima, pa ćete brže „trošiti“ ako i unesete neku kaloriju viška. Sada bi vam više odgovarala veća količina povrća u ishrani, naročito cvekle, paradajza, šargarepe.

Ljubav

Vaša vladarka Venera je ušla u polje pokreta, komunikacije, dešavanja, okoline, kraćih putovanja. Pred Vagama je jedan fin period u kojem će imati priliku da stiču više novih poznanstava i druže se sa interesantnim ljudima. Ova sedmica konkretno nije najpogodnija za nove emotivne početke, i to samo iz tog razloga što će vam se nudi neobavezne priče, koje se uglavnom vezuju za kontakte preko izlazaka ili društvenih mreža. Za vas je mnogo bolje da sačekate, nego da ulećete u nešto ovog tipa….

U emotivnim vezama i brakovima u prvom delu nedelje je prisutna obostrana nervoza i kod vas i kod partnera. Oboje pokušavate da odgovornost za probleme svalite jedno na drugo, a kompromis trenutno ne postoji. Sačekajte da se strasti malo smire, pa onda sedite i porazgovarajte – sve se može rešiti dosta lako.

Posao

Neke napete momente ste prošli u poslovnom segmentu tokom prošle nedelje i ulazite u ovu nadajući se da ste konačno raščistili sve probleme. Naravno, te vaše nade će se ubrzo pokazati kao uzaludne, jer vas od samog početka sedmice čekaju žurba, napetost, i toliko brz tempo dešavanja da povremeno nećete znati gde pre da se okrenete. Biće vam potrebno mnogo više organizovanosti nego inače da biste uspešno i bez grešaka isplivali iz svega ovoga. No, ništa nije toliko strašno – par dana jakih aktivnosti, koje će samo rezultovati pohvalama na vaš račun. Nezaposleni – vaše vreme je došlo.

Novac

Neočekivano jaki prilivi mogu vas iznenaditi, jer se niste nadali toliko dobrim finansijskim rezultatima. No, poznajući vas – vi nećete moći da odolite a da deo novca ne potrošite na sebe (veći deo, da se razumemo…).

Zdravlje

Još uvek niste izašli iz problematičnog zdravstvenog perioda, ali i ovome se već nazire kraj. Od drugog dela nedelje stoji oporavak i dizanje imuniteta.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!