DEVICA – nedeljni horoskop od 17. do 23.10.2016.

Možda biste vi i bili pri apetitu tokom ovog perioda, kada biste samo imali dovoljno vremena da se opustite i malo uživate u hrani. To opuštanje je, bar u prvom delu nedelje, maltene pa nemoguće, tako da ćete verovatno zaboraviti kako izgleda normalan obrok, a ne onaj u trku…

Ljubav

Ako ste slobodni – dešavanja će biti u velikoj meri. Nova poznanstva, novi kontakti, novi i interesantni ljudi u vašoj blizini. Međutim, i vi sami primećujete da je sve to površno i da više vuče na neobavezno, prolazno, avanturu. To ne znači da u svemu ovome što se događa ne trebate da uživate, ali ako želite pravu ljubav i pravu vezu, to ćete morati da sačekate. Naglašena je strast i intenzitet….

U emotivnim vezama i brakovima u prvom delu nedelje doći će do dosta problema u komunikaciji. Oni odnosi koji su stabilni proći će bez većih problema kroz ovaj period – i vi i partner ćete reći šta imate, ali će rasprava doneti raščišćavanje napetosti i nakon toga ćete se bez problema stabilizovati. Međutim – one veze koje su već duži period nestabilne sada mogu doći i do svog konačnog kraja. Razmislite šta zaista želite.

Posao

Moraćete u ovoj nedelji da budete u potpunosti fokusirani na ono što radite. Neophodna je jaka koncentracija i dobra organizacija, jer ćete posla imati preko glave a svaki čas će se pojavljivati i neke nove obaveze koje ćete morati da obavljate maltene „u hodu“. Možete biti pomalo napeti, ali nemojte dozvoliti da ta vaša unutrašnja tenzija utiče na kvalitet onoga što radite, ali i na dobru komunikaciju sa kolegama i poslovnim saradnicima. Iako malo buran, poslovni segment je sada postavljen dobro, pa nije ni čudo što će pojedine Device u ovom periodu dobiti izuzetnu ponudu koja se ne odbija…

Novac

Ako imate privatni posao ili radite sa strancima, tokom ovog perioda nećete imati većih problema sa finansijama. Ostali pripadnici znaka mogu imati nešto jače troškove od očekivanih.

Zdravlje

Imunitet je ove nedelje naglašeno u padu, pa pokušajte da delujete preventivno. Moguće su upale, infekcije, viroze, a sve može biti praćeno visokom temperaturom.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!