BLIZANCI – nedeljni horoskop od 17. do 23.10.2016.

Vi znate i sami – kada ste u brzini, pokretu, žurbi, ono što vam poslednje pada na pamet jeste hrana. A tokom ove sedmice, bar u njenom prvom delu – trčaćete s mesta na mesto kao muva bez glave. Mogli biste povremeno da se setite pa i da pojedete nešto… Uglavnom slab apetit.

Ljubav

Slobodni Blizanci će tokom ovog perioda imati sjajne prilike za nova poznanstva i to preko izlazaka, društvenih mreža i kontakata sa prijateljima. Sad, to što će novih poznanstava i zanimljivih ljudi biti, ne znači da će se iz svega ovoga izroditi i prava ljubavna priča. Naprotiv – vi ste itekako svesni da je sve ono što se sada dešava više nego površno i kratkotrajno. Ukoliko želite da se prepustite i malo uživate – samo izvolite. Oni koji ipak žele nešto trajno kraj sebe, moraće da sačekaju neki drugi period.

U emotivnim vezama i brakovima u prvom delu sedmice biće teško napraviti bilo kakav kompromis ili dogovor sa partnerom. Oboje ste nervozni i svaku reč druge strane doživljavate kao razlog za svađu. U drugom delu sedmice strasti će se smiriti i uspećete da povratite koliku toliku stabilnost u odnos.

Posao

Oni koji žele da pokrenu svoj, privatni biznis, verovatno će se baciti na posao baš tokom ove nedelje. U suštini, Blizancima su naglašene promene, što će neki od vas dočekati sa dobrodošlicom, dok će drugi imati određeni nivo stresa zbog toga što ne znaju šta ih očekuje na dalje. Moguće je da će se nekima od vas u prvom delu nedelje otvoriti jedna dosta privlačna šansa, ali bi savet za vas bio da se ne zalećete sa odlukama, već ako je ikako moguće – da sačekate narednu sedmicu za odgovor. Ono što vam u ovom periodu ide na ruku jesu vaša kreativnost, brzina u razmišljanju i odlične ideje koje drugi treba da čuju.

Novac

Vi se možda nervirate zbog nekih troškova ili materijalnih obaveza koje morate ispuniti, ali realno gledano – i sami ste svesni da su prilivi u ovom periodu dosta stabilniji i redovniji nego inače.

Zdravlje

Aktuelan je i na dalje pad imuniteta, što će se odraziti na vas naročito u prvom delu sedmice, kada su moguće i jače virusne infekcije praćene temperaturom.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!