STRELAC – nedeljni horoskop od 17. do 23.10.2016.

E pa dragi moji Strelčevi, dosta ste nam pravili zazubice svojom savršenom linijom. Sada, kada Venera ulazi u vaš znak, moraćete malo da se pridružite nama ostalima i da navalite na hranu, pošto će vam apetit odjednom odleteti „nebu pod oblake“…

Ljubav

Ta Venera koja ulazi u vaše polje ličnosti tokom ove sedmice definitivno će slobodnim Strelčevima doneti veliku harizmu, privlačnost i lako osvajanje pripadnika suprotnog pola. Da se ne lažemo, vi ste i pre ovog dešavanja bili šarmantni, ali sada ćete biti neodoljivi. Uživaćete u pažnji koju izazivate, ali se nećete tek tako lako odlučivati da poklonite svoje srce. Pametno – nemate nikakvih razloga da žurite!

U emotivnim vezama i brakovima – vi lično ćete funkcionisati više nego dobro. Smireni ste i strpljivi, voljni da se „nađete“ voljenoj osobi kad god je to potrebno. A verujte mi da će biti potrebno – vaše drago biće definitivno ima probleme tokom ovog perioda, partner je nervozan i kao da u svakom momentu traži svađu. Nemojte da dozvolite da vas isprovocira, već ponudite svoju pomoć i podršku.

Posao

Vi ćete u ovoj nedelji biti na visini bilo kakvog zadatka koji vam se da. A verujte da će se saradnici, ali i nadređeni, u priličnoj meri osloniti baš na vas. Pored obavljanja redovnih obaveza, želećete da uvedete i neke promene u poslovni segment, da aktivirate svoje planove i predstavite ideje koje već dugo imate. To doduše, sada neće ići bez poteškoća, jer će vam biti potrebno „malo ubeđivanja“ da vas saradnici ili nadređeni saslušaju. Nemojte odustajati, ali nemojte ni pritiskati – malo diplomatije sada je najbolji lek za sve. Dobra sedmica za nezaposlene, ali i za one koji žele da pronađu dodatni posao.

Novac

Koliko god da vi funkcionišete odlično u poslovnom segmentu, toliko još uvek niste zadovoljni po pitanju finansija. Tu nema pomoći – troškove morate skresati, a obaveze koje imate – morate platiti.

Zdravlje

Zdravstveni segment je u ovom periodu prilično dobar, ali to ne znači da baš možete u potpunosti da se opustite. Delujte preventivno – više citrusa, više minerala, vitamina, čajeva.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!