ŠKORPIJA – nedeljni horoskop od 17. do 23.10.2016.

Venera tokom ovog perioda ulazi u vaše polje hrane, a pošto ona donosi želju za uživanjem i hedonizmom, otprilike su vam stvari već jasne. Ako vam je taj režim dijete na kojem ste trenutno baš lepo krenuo….pa sada se mogu pojaviti otežanja… a možda ga i prekršite ili odustanete u potpunosti.

Ljubav

Tranzitna Venera slobodnim Škorpijama počinje da daje nove ljubavne šanse od polovine sedmice. Aktuelna su dešavanja preko poslovnih okolnosti, ali mogući su kontakti i sa nekim ko ne živi blizu vas. Kraj nedelje može biti vrlo, vrlo interesantan. U svakom slučaju – ušli ste u period kada će se sve ono vezano za ljubav odvijati mnogo lakše nego inače.

U emotivnim vezama i bračnim zajednicama ove sedmice može doći do „ili – ili“ situacija. Mnogi parovi već duži vremenski period ne funkcionišu kako treba, a sada je samo pitanje da li ste vas dvoje spremni da ponovo dižete svoju vezu iz pepela ili da konačno odustanete. Ako smatrate da je bolje preseći – sada imate dovoljno snage i za tako nešto. U suštini – trebali biste da sednete i dobro razmislite o tome šta je najbolje za vas…

Posao

Možda emotivni segment nikako da vam donese ono konačno ispunjenje, ali zato u poslovnom – sve funkcioniše vama na ruku. Venera koja ulazi u vaše polje posla i novca samo će dodatno poboljšati već dobro stanje, ali i otvoriti Škorpijama velike mogućnosti da ostvare značajne kontakte sa strancima i drugim prostorima. Neki od vas ulaze u period kada im je omogućen čak i odlazak put inostranstva, posla radi, ili kroz poslovna putovanja. U prvom delu sedmice imaćete povremeno probleme u komunikaciji sa drugima, ali ćete vi lično uspeti da „iskulirate“ i održite zadovoljavajući nivo u dogovorima.

Novac

Zabrinutost zbog finansija je u potpunosti bez osnova tokom ove nedelje. One troškove ili obaveze koje imate isplatićete bez po muke. Prilivi su redovni, čak i veći nego inače.

Zdravlje

Ono što je naročito naglašeno tokom ovog perioda je stres i nerviranje. Pošto ste vi skloni da se jedete iznutra i „gutate“ stvari – ovo se može odraziti kroz ponovni pad imuniteta ili probleme sa kožom, naročito herpesom.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!