BIK – nedeljni horoskop od 21. do 27.09.2015.

Nešto ste mi se u ovom periodu baš profinili kada je hrana u pitanju. Malo malo pa se trudite da svratite u neki fensi restoran sa raznoraznim egzotičnim gurmanlucima. U ovom periodu vas privlači i meso i to najsočniji i najmekši komadi, a sve to možete dosta bogato zalivati umacima. Kako će se ovo odraziti na vašu liniju i probavu….e, to ćemo tek videti…

Ljubav

Pa dragi moji slobodni Bikovi, nadam se da ste spremni da uživate ove sedmice. Jer, svakako je da ćete imati prilika za to. Moram odmah da napomenem – uživanje ne podrazumeva ulazak u ozbiljan odnos, vezu već pre avanturu, flertovanje, dobru zabavu sa nekim ko vas itekako fizički privlači. Postoje trenuci kada dešavanja idu ka nečem stabilnijem, ali ovo sada definitivno nije period za tako nešto.

Ako se baš i ne snalazite u ovakvom tipu priča, onda je bolje da se povučete iz aktuelnih dešavanja, jer druga strana zaista nije zainteresovana za vezivanje. Vaši pokušaji da osobu privučete sebi na neki malo jači način samo će prouzrokovati njeno momentalno povlačenje. Imajte ovo na umu – živite i zabavljajte se od trenutka do trenutka i ne planirajte budućnost jer je to sada prilično nemoguće.

U brakovima i dužim emotivnim vezama primetićete promene koje vam se ne dopadaju kod partnera. Pre nego što oglasite zvono za uzbunu i pomislite da se neka treća osoba uvukla između vas dvoje sagledajte realno partnerovu poslovnu situaciju pa ćete shvatiti – nagomilani problemi ga trenutno odvlače od vas.

Posao

Kada pogledate realno – baš vam i ne cvetaju ruže u poslovnom segmentu. Ono što ste pomislili da će biti lako odraditi i završiti pretvorilo se u noćnu moru sa kojom nikako da izađete na kraj. Najgore je što znate da vam je samo malo dovoljno da biste sve priveli kraju na najbolji mogući način, a to malo vam konstantno izmiče i komplikuje se. U nekim poslovnim saradnjama naići ćete na neuobičajene blokade i okolnosti koje odlažu početak dogovorenog.

Imate dobra rešenja i ideje ali promene koje dobijate njihovim korišćenjem će biti kratkog daha. Ipak, neke prečice do cilja će se pokazati kao dobre i mogu vam skratiti vreme potrebno da se posao odradi ili projekat privede kraju.

Novac

Sklonost da rizikujete i da se malo poigravate novcem nekim Bikovima se može isplatiti tokom ove sedmice. Međutim, generalno je novčana situacija dosta komplikovana, a ni vi niste neko ko je u ovom periodu spreman da štedi. Uglavnom sami sebi pravite problem preteranim trošenjem.

Zdravlje

Osećate se puni energije i spremni ste na sve izazove. Za sada vaš organizam funkcioniše više nego dobro, ali to ne znači da ne trebate povremeno da se opustite i odmorite.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

 

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!