DEVICA – nedeljni horoskop od 21. do 27.09.2015.

Vreme će vam ove sedmice nekako izmicati iz ruku non stop, pa nećete moći u tolikoj meri da se posvetite svojim obrocima. Uglavnom će vam samo biti bitno da budete siti i da imate dovoljno energije za ono što je potrebno obaviti. Bilo bi dobro da stignete da makar povremeno pojedete nešto kuvano, jer ćete inače imati problema sa opstipacijom.

Ljubav

U dužim emotivnim vezama i brakovima postoje neke situacije sa kojima ne znate kako da izađete na kraj. Ukoliko se budete ustručavali da partneru kažete šta je ono što vas muči ili što vam smeta, propustićete dobru priliku da sve rešite na neki jednostavniji način. Komunikacija je u ovom trenutku izuzetno bitan faktor vaših odnosa, otvorite se i recite šta vam je na duši. Sve se može srediti lakše nego što mislite.

Neke Device, na žalost, vode paralelne odnose ili se konstantno vraćaju nekoj tajnoj avanturi. Bilo bi dobro da se sami sa sobom usaglasite šta je ono što želite i ko je osoba koju hoćete pored vas. Ako sami ne napravite odabir, budite sigurni da će se situacija sama pobrinuti za to, ali možda na neki komplikovaniji i teži način u periodu koji dolazi. Slobodni bi želeli da oforme nešto stabilnije, ali u isto vreme ne mogu da izađu iz začaranog kruga avantura u koje upadaju. Nije sve u strasti i fatalnosti… i to će vam vrlo brzo dosaditi…

Posao

Neke situacije vas mogu uhvatiti nespremne. Moguće je da tokom ove sedmice dobijete priliku za razgovor sa osobom koja vam može biti dosta poslovno podsticajna, ali da nećete uspeti u potpunosti da se snađete ili da makar vi nećete biti zadovoljni svojim nastupom. Nemojte se brinuti zbog utiska koji ste ostavili, samo u vašoj glavi sve izgleda mnogo gore nego što to zaista i jeste. Vaše ideje su itekako pronašle svoj put do druge strane i to ćete i shvatiti u periodu koji dolazi. Tokom ove sedmice može biti jačih padova koncentracije pa vodite računa o svakoj sitnici. Ulazak Marsa u polje vaše ličnosti otvoriće vam jedan period sa mnogo većim angažovanjem i energijom.

Novac

U ovom periodu prilike za dodatnu zaradu nekako dolaze same od sebe i treba ih iskoristiti. Generalno, i sami ste svesni da postoji stagnacija po pitanju finansija i da morate biti vrlo oprezni sa troškovima.

Zdravlje

Lako prehlade, lako virusi i infekcije. Opasnost od posekotina, ogrebotina, padova iz nepažnje.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

 

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!