BLIZANCI – nedeljni horoskop od 21. do 27.09.2015.

Kao da ste u ovom periodu rešili da nadoknadite sve ono što ste propustili. Apetit vam je neuobičajeno porastao (mada mi se čini da malo jedete na nervnoj bazi) a i količinski obroci su dosta veći. Slatkiše nećete moći da zaobiđete i uglavnom ćete najviše „padati“ na sve ono što je kremasto i sa većim količinama voća.

Ljubav

U prvom delu sedmice oni u dužim emotivnim vezama i brakovima kao da pripremaju teren za probleme. I vi i druga strana ćete biti neuobičajeno nervozni i spremni da za svaku sitnicu ključate u sebi. Već drugi deo ovog perioda može doneti ozbiljniju problematiku. Ulazak Marsa u vaše polje doma donosi jednu jaku energiju, ali obzirom na ostale postavke planeta, malo je verovatno da ćete vas dvoje tu energiju konstruktivno iskoristiti.

Vruće – hladno situacije će postati maltene pa uobičajene i zato bi trebalo biti dosta obazriv da ne biste trajnije oštetili odnose koji su vam bitni. Slobodni neće imati takvih problema, naprotiv. Vi se okrećete ka nekom koga već izvesno vreme poznajete i ko je bio pored vas u nekim vašim teškim trenucima. Sve više vam prijaju razgovori sa tom osobom i dobar fluid koji struji između vas dvoje. Pošto ste vi sada skloni premišljanju i obazrivom nastupu u emotivnim relacijama, lako je moguće da će drugoj strani dosaditi da čeka i da će ona napraviti konkretniji potez.

Posao

Vaše poslovne saradnje su tokom ove sedmice u jednom periodu prilično duboke stagnacije. Shvatate da je neophodno da uložite još finansijskih sredstava da bi se nešto pokrenulo a u ovom trenutku niste sigurni da li ste spremni na takav potez. Preispitujete poteze iz prethodnog perioda tražeći gde ste to napravili grešku i šta niste ukalkulisali kako treba. Smatrate da saradnici vuku pogrešne poteze, ali ni vi trenutno nemate viziju šta i kako ispraviti i pokrenuti drugačije. Istina je da vam se tokom ove sedmice ukazuju neke prilike da pojedine poslove odradite na brzinu i zaradite, ali će to biti moguće samo uz savete ili asistenciju onih koji imaju mnogo više iskustva u ovome od vas.

Novac

Zabrinuti ste jer ste se poprilično finansijski iscrpeli a trenutno ne vidite naznake za neko jače poboljšanje i popunjavanje budžeta. Oprezno sa novcem, ne rasipajte se i potrudite se da ne zagrabite u ono što ste ostavili za „crne dane“.

Zdravlje

Ni ne shvatate koliko stres i nervoza utiču na vas. Ovo bi vam moglo postati jasnije u drugom delu sedmice kada se mogu javiti problemi sa varenjem, radom creva i stomačnom dupljom.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

 

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!