RIBE – nedeljni horoskop od 21. do 27.09.2015.

Već neko izvesno vreme primećujete da ste ili postali jako probirljivi u ishrani ili da vam neke namirnice jednostavno „ne legnu“ kako treba na želudac. Za početak – smanjite količinu soli koju konzumirate. Sledeća stavka bi trebala da bude veća orijentisanost na žitarice, povrće, voće, sireve..Odgovaraće vam i više maslinovog ulja u ishrani.

Ljubav

Moguće je povratiti dobar odnos sa emotivnim ili bračnim partnerom ukoliko se samo malo potrudite i pokažete onu nežniju, romantičniju stranu vaše ličnosti. Neki sitni gestovi, sitne pažnje mogu u očima voljene osobe biti veliki kao kuća jer je već pomalo počela da zaboravlja kako to izgleda kada se vi trudite oko nje. Ovo vam napominjem jer je krajnje vreme da svoje odnose sredite i ne dozvolite da jaz između vas i partnera postaje sve veći.

Ukoliko ste slobodni ne može da se ospori da je više osoba zainteresovano za vas. Problem je u tome što vi nemate jasno iskristalisane namere ni prema jednoj od njih. Trenutno vam predstavlja zadovoljstvo da pričate, da podelite svoje misli sa nekim, ali ne osećate onaj duboki unutrašnji poticaj da se prepustite. Ni ne trebate siliti sebe na bilo šta, uzmite koliko god vam je vremena potrebno. Ukoliko je neko „pravi“ umeće da sačeka.

Posao

Dobre prilike i pokretanje poslova koje ste čekali tokom ove sedmice dolaze na dnevni red. No, vaša radost će biti kratkog daha kada shvatite količinu obaveza koje ste preuzeli na sebe. Problem će ispasti i sa partnerima sa kojima radite jer se mogu pokazati kao prilično zahtevni i nespremni na dogovor i kompromis. Trebaće vam sva snaga vaše volje i različiti metodi ubeđivanja da biste postigli zadovoljavajuće rezultate. No, sve je ovo sastavni deo posla i ne treba se zbog toga nervirati. Bitno je da ste vi pokrenuli nešto što će vam u dužem narednom periodu donositi stabilnost i finansijsku potporu.

Novac

Veća suma novca može se sliti u vaš novčanik tokom ove sedmice. Jedan deo odmah otpišite jer morate ispuniti neku obavezu, a sa drugim baratajte vrlo pametno. Ne ulažite i ne pozajmljujte novac. Bolje je sačuvati ga za neki naredni period.

Zdravlje

Stomačna regija, želudac, probava – mesta su koja će biti ugrožena u nekom dužem vremenskom periodu. Povedite malo više računa o sebi.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

 

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!