JARAC – nedeljni horoskop od 21. do 27.09.2015.

U ovom periodu će se Jarčevi pomalo uželeti mamine ili bakine kuhinje i okrenuti ka nekim tradicionalnijim receptima i načinima ishrane. Trudićete se da stvorite pravu atmosferu pri svakom obroku i pošto red mora da se zna – prvo ide dobra supa ili čorba, pa onda sve ostalo. Za desert bi baš fino legla štrudla sa makom ili orasima.

Ljubav

Jači emotivni impulsi, sentimentalnost i osećajnost biće potaknuti u prvom delu sedmice, pa je ovo izvrsno vreme da svoje postojeće odnose dovedete u red. Ako to želite, naravno. Čini mi se da postoje i oni Jarčevi koji su na neki način već odavno digli ruke od partnerstava u kojima su i samo ih u njima drži određena navika ili obaveza prema osobi sa kojom su.

Ukoliko ste vi taj slučaj, pripremite se na period koji dolazi a koji će morati na neki način da raščisti ovo. Kad tad ćete morati da budete otvoreni prema partneru, pa šta god to donelo. Obitavanje u odnosima koji više nemaju nikakvog smisla ne ide vam u prilog. Bolje je biti i kvalitetno sam nego sa nekim ko je odavno prestao da vas ispunjava.

Slobodni u ovom periodu mogu pronaći osobu baš po svojoj meri. Ovo neće biti ekstatičan i romantičan početak, krenuće mirno, spokojno, kroz duge razgovore i šetnje, ali to ne umanjuje vrednost ove veze. Čini mi se da ste pronašli nekoga ko vas može pratiti na pravi način.

Posao

U pojedinim trenucima ove sedmice će vam verovatno dolaziti da zavapite – Dobro, Bože – može li to malo komplikovanije? Mislim da ste shvatili…ako ste smatrali da je do sada bilo teško, dobro došli u novu nedelju i nove probleme. U prvom delu ćete i uspevati da sačuvate po koji živac, ali drugi deo sedmice je toliko nabijen pritiskom i napetošću da će vam dolaziti da iskočite iz kože.

Sve će se nekako skupiti odjednom – i greške iz prethodnog perioda i problemi sa saradnicima i kolegama i neočekivane situacije koje vas vraćaju na početak i na sve to još gomila i gomila i gomila obaveza koje je potrebno završiti „još koliko juče“. Šta da vam kažem – spremite se psihički i srećno vam bilo!

Novac

Dobro, makar vas ovaj finansijski momenat neće nervirati baš toliko. Ne mogu da vam obećam brda i doline ali mogu to da se makar oko novca nećete stresirati. Pa i to je nešto, zar ne?

Zdravlje

Sredina nedelje je najproblematičnija što se zdravlja tiče. Pored žurbe koja vas može učiniti neopreznim i sklonim povredama, stres može doprineti skakanju šećera ili variranju pritiska.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

 

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!