ŠKORPIJA – nedeljni horoskop od 21. do 27.09.2015.

Pošto vladar vašeg znaka ulazi u Devicu tokom ove sedmice, hteli ne hteli moraćete da se malo preorijentišete na zdraviji način ishrane, jer ćete se u suprotnom suočavati sa problemima u stomačnom delu. Ne preskačite obroke, jedite umereno, smanjite unos mesa i masti i konzumirajte više mlečnih napitaka, naročito jogurta.

Ljubav

Ne snalazite se baš najbolje u nekim partnerovim postupcima i nesigurni ste kako da reagujete. Ono što vam je u ovom periodu potrebno je stabilnost, a ona vam nekako konstantno izmiče iz ruku. Moguće je da preuveličavate neke reči ili ponašanja voljene osobe, ali sada vaše nepoverenje i strahovi izbijaju bez mogućnosti da ih kontrolišete. Ovo može ići dotle da ćete u nekom trenutku pritisnuti okolnostima sa svih strana bukvalno podići zid oko sebe i distancirati se od osobe sa kojom ste.

Shvatite da bi tek to napravilo problematiku jer druga strana nije svesna stvari na isti način kao vi. Umesto da pravite oklop oko sebe, pređite preko svog ponosa i porazgovarajte o onome što vas muči. Ne pravite teorije zavere. Ukoliko ste slobodni, više ne možete i ne želite da sami sebe sputavate. Jasno je da ste jako povređeni nekim prošlim emotivnim pričama i da iz tog razloga ne možete da se emotivno otvorite već pokušavate da samo kroz seksualni kontakt držite nekoga uz sebe. Vreme je da konačno prevaziđete neke stvari.

Posao

Imate osećaj da vam vreme izmiče iz ruku, da vas rokovi pritiskaju, a da vi nikako ne uspevate da u potpunosti uhvatite korak sa dešavanjima. Ova nedelja je Škorpijama dosta naporna jer se vidi da ćete se iscrpljivati do krajnjih granica a da opet nećete biti zadovoljni postignutim. Ne budite perfekcionista, radite više nego dobro i to drugi primećuju. Ne dozvoljavate sebi niti jednu grešku. Izgleda mi kao da samo vi imate primedbe na svoj rad. Jako ćete biti razočarani ako u drugom delu nedelje i pored svog svog truda ne uspete da pokrenete jednu saradnju. Previše se opterećujete nebitnim sitnicama.

Novac

Novac dolazi i od redovnih i od povremenih, dodatnih poslova. I pored toga vi ste konstantno nezadovoljni. Niko vam nije kriv što ste sebi natovarili gomilu dugovanja za vrat pa vam sada sve pare odlaze na ovo.

Zdravlje

Energetski ste na jakoj klackalici tokom ove sedmice. Ako nastavite ovim tempom, postoji opasnost da se zaista u toj meri iscrpite da će vam trebati duži odmor. Vreme je da više mislite na sebe.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

 

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!