VODOLIJA – nedeljni horoskop od 21. do 27.09.2015.

Šta kažete za malo eksperimentisanja u kuhinji tokom ove sedmice? Biće teško pogoditi vaš ukus, jer će vam se jednog dana jesti paste sa umacima koje ćete vi sami „smućkati“ a već sledećeg ćete baš biti raspoloženi za neku ekscentričnu slatko-slanu-kiselu kombinaciju. Ima li neka kuhinja koju niste probali do sada?

Ljubav

Ukoliko ste u dužem emotivnom odnosu ili u braku savet za vas je da ne igrate na tankoj žici između zabave i pravljenja partnera ljubomornim. Pomalo lakomisleno se ponašate, flertujete na sve strane (mada vi to više doživljavate kao zanimaciju nego kao nešto zaista ozbiljno) ali budite svesni da osoba koja je sa vama može na to gledati drugačijim očima.

Da se ne lažemo, voljena osoba je svesna vaših povremenih iskakanja iz uobičajenih normi ponašanja i sklonosti da nastupate otvoreno prema svima, ali vodite računa da ne pređete neke granice. Za sada još uvek „prolazite“ kod partnera, ali nemojte da se zavaravate – vaše ponašanje se prati i može vam se vrlo slatko nabiti na nos sve ono što ste sada radili.

Ako ste slobodni trenutno ne osećate ama baš nikakvu potrebu da se u nekom odnosu ozbiljnije vežete. Dobro vam je da budete sami sa sobom ili u društvu prijatelja i da povremeno flertujete sa osobama koje vam dođu u blizinu. Realno, to je za sada i najbolja solucija za vas. Pravi ljudi tek treba da dođu.

Posao

Pred vama je jedan od boljih kreativnih i idejnih perioda a mora se priznati i da ćete imati dovoljno energije za sve ono što trebate da uradite. Međutim, džabe što ste vi baš kako treba kada su ostali u padu i kada okolnosti baš i nisu povoljne u toj meri da možete postići neki značajniji uspeh. Ipak, ne može da se ospori da vam je prvi deo sedmice jako dobar i da u njemu imate nekih lepih šansi za napredovanje ili za materijalno obezbeđivanje. Podršku za neke stvari imate, ali je problem što ćete to moći da realizujete tek u narednom periodu, ne sada. Pa dobro, neki put je potrebno i sačekati…

Novac

Bićete zadovoljni svojim finansijskim prilivima. Ono što je potrebno jeste da redukujete neke troškove koji vam, realno gledano, uopšte nisu neophodni.

Zdravlje

U ovom periodu je zdravstvena situacija dobra. Uglavnom uspevate da sve držite pod kontrolom.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

 

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!