RAK – nedeljni horoskop od 21. do 27.09.2015.

Zbog nekih napetih aspekata koji se vezuju za vaš znak čini mi se da će vam često tokom ove sedmice „zastajati knedla u grlu“ kada budete pomislili na hranu. Nervni sistem je dosta napregnut pa ćete ići iz krajnosti u krajnost – preskakanje obroka ili pak prejedanje u večernjim satima. Probajte da većim konzumiranjem salata malo pomognete svom organizmu.

Ljubav

Ostvarili ste kontakt sa nekim ko vas je od samog početka jako zainteresovao. Dopada vam se nastup ove osobe, njena samouverenost i sigurnost u sebe i možete vrlo brzo u svojoj glavi početi da snevate slatke snove o zajedničkoj budućnosti i sreći. No, treba biti na oprezu u ovom periodu jer je lako moguće da su ovakve priče kratkog daha, da imaju jedan brz uzlet, ali da je pitanje da li su zaista vredne. Ovo bi se jako brzo moglo pokazati ako shvatite da posle par ekstatičnih dana druga strana nekako počinje da se povlači izgovarajući se neodložnim obavezama i stvarima koje mora da završi.

Zapamtite da je u ovom periodu jako teško ustaliti se u nekom stabilnom odnosu i zato ne očekujte previše. Sa bračnim partnerom ili osobom sa kojom ste duže u vezi sada možete razgovarati o problematici koja je kod vas dvoje u poslednje vreme očigledna. Ne bih rekla da će doći do nekih drastičnih preokreta na bolje, ali važno je napraviti prvi korak…

Posao

Već tokom ove sedmice osetićete šta znači uticaj Saturna u polju poslovnih obaveza i odgovornosti. Od sredine nedelje očekuju vas prve ozbiljnije prepreke koje ćete morati da prevaziđete, a za to će vam biti potrebno mnogo organizovanosti, sistematičnosti i predanog rada. Ne očekujte da u ovom periodu bilo šta dobijete lako i spremite se na prilagođavanja novim, otežanim poslovnim okolnostima.

Dobro je što ćete u ovu nedelju uneti ipak jednu podsticajnu i vedru energiju koja će vam pomoći da neke stvari lakše privedete kraju. Pojedinim Rakovima se ipak smeše neke lepe stvari. Ili ćete dobiti značajnu podršku za svoje planove ili ćete biti nagrađeni pozicijom koja vam donosi bolja finansijska sredstva.

Novac

Koliko god vam se to ne svidelo i koliko god smatrali da dolazi u najnezgodnijem mogućem trenutku, neka dugovanja morate izmiriti i zatvoriti. Kašnjenje sa plaćanjem obaveza generalno će vam donositi probleme i u narednom periodu. Vodite računa o tome.

Zdravlje

Trebalo bi uraditi malo detaljniju analizu krvi. Naglašene su i mogućnosti sitnijih povreda u kućnom okruženju ili na poslu. Budite obazrivi.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

 

 

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!