STRELAC – nedeljni horoskop od 21. do 27.09.2015.

Vaši problemi sa ishranom se nastavljaju. Verujem da su pojedini primetili da su u poslednje vreme smršali, ali ne zato što to žele već zato što ih obaveze i pritisci bukvalno „jedu“. U ovakvim vremenima potrebno je da sačuvate balans svog organizma i da se trudite da unosite što više voća i povrća. Ništa vam ne bi falilo ni da se malo okrenete čajevima.

Ljubav

U jednom trenutku je izgledalo kao da ste vi i emotivni ili bračni partner uspeli da pronađete zajednički jezik, usaglasite se po mnogim stavovima i dovedete odnos u neke mirnije vode. Međutim, čini mi se da je sve to bio samo kratkotrajni predah, kratko razdoblje mira i spokoja i da tokom ove sedmice opet ulazite u istu situaciju u kojoj ste bili i ranije. Vi ste okrenuti samo sebi i gubite vreme u onome što voljenoj osobi izgleda kao nepotrebno i suvišno. Čak i kada uspete da partneru poklonite svoju pažnju, to je uz neke uslove ili se vidi da su vam misli na potpuno drugoj strani.

Voljena osoba za sada još uvek ima strpljenja za vas, ali pitanje je koliko će to dugo trajati. Kod slobodnih pripadnika znaka nekih posebnih noviteta nema. I dalje vas interesuju povremeni kontakti sa suprotnim polom, ali samo i isključivo u formi avanture ili seksualnog odnosa. Svima koji vam dođu u blizinu kao potencijalni stabilniji partner nalazite mane. Pa dobro, očigledno je da se onaj pravi/prava još nije pojavio…

Posao

Podršku za svoje planove ili pokretanje nekih poslova sada ne možete pronaći i uzaludno je da očekujete od drugih da se više aktiviraju. Čini mi se da ste u ovom periodu više ili manje prepušteni sami sebi. Mora se priznati da imate toliko obaveza da ne znate gde ćete pre a da vam je organizovanost i sistematičnost sada potpuno nepoznata. Papiri koje ste čekali vezano za saradnju sa strancima sada stižu i ovde vam je otvorena mogućnost pokretanja jednog ozbiljnijeg i isplativog posla. Pitanje je samo koliko ćete biti u mogućnosti da još i to uklopite u svoj prenatrpan raspored.

Novac

Dosta promenljiva situacija po pitanju finansija. Pojedinim Strelčevima stoji mogućnost jednokratne nagrade za dobro obavljen posao. Pošto postoji „dašak“ srećnih okolnosti u prvom delu sedmice, usudite se da odigrate nešto na sreću.

Zdravlje

U ovom periodu možete otkriti da ste alergični na neku hranu i da veći deo tegoba iz prethodnog perioda ima veze sa tim.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

 

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!