LAV – nedeljni horoskop od 21. do 27.09.2015.

U narednom periodu ćete morati više da se potrudite oko očuvanja svoje vitke linije na koju ste toliko ponosni. Pokušavate da se prešaltate na neke zdravije načine ishrane a u isto vreme konstantno merkate slatkiše (pogotovo one čokoladne) a nećete moći ni da odolite dobrom komadu pečenja. Kako ćete ova dva uklopiti, to verovatno samo vi znate.

Ljubav

U emotivnim vezama i brakovima trudite se da se uskladite i nađete neku formu kompromisa sa partnerom. Vaš šarm jeste neosporan, ali vi njime itekako dobro prikrivate urođenu tvrdoglavost i sklonost ka tome da gospodarite u partnerskim odnosima. Trenutno partner baš i neće biti raspoložen da bude sve po vašem pa ćete ili morati da promenite pristup ili da se suočite sa povremenim jakim zahlađenjima u odnosu.

Savet za vas je da što pre neke greške ispravite, na jedan lakši i lepši način, jer već od drugog dela sedmice možete ući u jače konfrontacije sa voljenom osobom. Što se slobodnih Lavova tiče, očigledno je da kod vas i dalje važi deviza – samo bez obaveza, molim! Jeste da ste se donekle smirili i da više ne jurcate kao muva bez glave pokušavajući svakog da potčinite svojim čarima, ali i dalje ne osećate „ono nešto“ što bi trebalo da vas zadrži samo kraj jedne osobe. Izludujte se maksimalno dok možete, biće vremena za neke ozbiljnije teme u narednom periodu.

Posao

Generalno, ovo nije ni malo loša nedelja, pogotovo ako nemate nameru da vršite neke korenite promene. Uglavnom će se obaveze odvijati nekim redovnim tokom, mogu vam se potkradati sitni propusti u dogovorima ili prepisci sa poslovnim partnerima, može tu biti i nekih papiroloških grešaka….ali ništa što se neće moći ispraviti odmah u hodu. Ako bude potrebe, upotrebićete i svoj čuveni šarm i osmeh od uha do uha. Neki plan ćete morati da odložite, iako ste svesni da je više nego dobar, i to verovatno iz finansijskih razloga ili zbog toga što ga šefovi neće „aminovati“.

Novac

Par finih finansijskih inekcija može lepo oporaviti i popuniti vaš ispražnjeni novčanik. Imate dobre ideje za zaradu, samo je bitno da ne rizikujete suviše da ne biste ostali kratkih rukava. Ne oslanjajte se na srećne okolnosti, nego na svoju pamet.

Zdravlje

Dosta dobro tokom ove sedmice i ne biste trebali da imate bilo kakvih većih problema.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

 

 

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!