VAGA – nedeljni horoskop od 21. do 27.09.2015.

Pošto možete imati nekih sitnijih problema sa bubrezima tokom ove nedelje, bilo bi dobro da kao prvo uzimate više tečnosti, naročito čajeva (majčina dušica je odlična za vas)….i da se malo preorijentišete na kuvanu hranu. No, moraćete malo da povučete ručnu što se začina tiče i da ne presoljavate jela. Jutarnja kafa je ok, ali ne biste trebali da preterujete sa ovim napitkom…

Ljubav

Bili slobodni ili u vezi, bračnom odnosu – budite svesni svoje naglašene impulsivnosti u ovom periodu. Vaše promene raspoloženja i neočekivana ponašanja drugima nisu nikako jasna i možda neće moći da se snađu u situacijama koje im priređujete. Naravno, ovo je jako bitno ako želite da iz ovog perioda vaši emotivni odnosi izađu neoštećeni i bez veće problematike.

U prvoj polovini sedmice još ćete i moći da se izvlačite i pokrivate raznim izgovorima, ali već u drugom delu partner može ozbiljnije odreagovati na ono što smatra izvesnom provokacijom sa vaše strane. Koliko god smatrali da vas ništa ne može dotaći i da ste dovoljno jaki, vrlo brzo ćete uvideti da i partner ima svoje metode da vas duboko zabrine i onespokoji. Zato, pamet u glavu i ne provocirajte.

Što se samo slobodnih tiče, ovakav tip ponašanja može vam doneti kratkotrajno zadovoljstvo ili avanturu…ako je to ono što želite, samo napred. Međutim, ukoliko želite da neki odnos duže traje, moraćete malo da se drugačije ponašate.

Posao

Neke informacije koje ste čekali već duže vreme konačno dolaze do vas i umećete da ih iskoristite na pravi način, ali je potrebno da reagujete brzo. Završavate bitnu papirologiju u poslednjem trenutku, što vam je jako važno zarad pokretanja nekog pitanja koje vam je ili lično ili poslovno bitno. Sa aspektima koji su validni još samo ove nedelje pojedine Vage će dobiti izuzetnu priliku za napredovanje ili prelazak na radno mesto koje im više odgovara. U ovom periodu su kreativnost, ideje, inovativnost izuzetno naglašeni pa nemojte da se ustručavate da kažete šta imate i plasirate ih nadređenima.

Novac

Vanredni prilivi kojih itekako može biti tokom ove sedmice na žalost su potrošeni unapred. I sami ste svesni da u nekom prethodnom periodu niste vodili računa o tome gde i kako se zadužujete i da je to sada neophodno vratiti. Pamet u glavu sledeći put…

Zdravlje

Kako god okrenuli, od sebe ne možete da pobegnete. Potrebno je otarasiti se nekih loših navika, i to što pre.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

 

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!