Bik nedeljni horoskop od 24 do 30.08.2015.

Dokle god vaša vladarka ide retrogradnim hodom, ne treba smetnuti sa uma da vam je metabolizam nešto usporeniji, pa samim tim i dalje morate voditi računa o tome šta jedete. Povrće je „pod obavezno“, isto tako i voće – jabuke, grožđe, lubenice. U popodnevnim i večernjim satima jedite ribu ili grilovanu piletinu, ćuretinu sa dosta salate (bez jakih preliva i sosova).

Ljubav

Možda kod slobodnih Bikova sve ono po pitanju ljubavi ne funkcioniše savršeno, ali se vi osećate mnogo bolje nego inače. Shvatate da ste sa nekim ljudima definitivno završili i da sada možete rasterećeno da se okrenete ka budućnosti koju po prvi put vidite kao priliku za nešto bolje. Savet je da baš sa tim novitetima tokom ove sedmice ne žurite. Ne očekujte previše od jednog susreta i ne pravite odmah u svojoj glavi od osobe koju ste tek upoznali „onog pravog“. Pustite da se stvari razvijaju same od sebe.

U bračnim odnosima vam je potrebno neko razjašnjenje od strane partnera, ali generalno ne bih rekla da je ovo krupna stvar koja bi mogla da poremeti vaše odnose. Dobro je. I u dužim emotivnim vezama će se osetiti rasterećenost i priliv pozitivne energije. Odlično za zajednički odlazak na letovanje.

Posao

Početkom nedelje je moguć neki problem u dogovorima sa najbližim saradnicima i kolegama, ali je ovo nešto što će biti brzo rešeno na obostrano zadovoljstvo. Generalno, ušli ste u period kada će se okolnosti ipak nameštati u vašu korist i kada sa nekim blokadama i preprekama na duže završavate. Privatnicima ide jedna lepa nova ponuda od većeg klijenta, ali ovde ne bi trebalo odmah „poleteti“. Ovo za sada je samo preliminarni dogovor, konkretizacija tek sledi u narednom periodu. Moguće je da ćete biti razočarani ako neko obećanje ostane baš samo to. Ne brinite, biće i drugih prilika.

Novac

Niste u ovom periodu u situaciji da se žalite što se priliva tiče, iako ste realno gledano očekivali da ćete neke troškove i dugovanja srediti mnogo ranije. Tempo života koji sada vodite ipak ostavlja veliki trag na vašem novčaniku.

Zdravlje

Odličan period za oporavak. Ukoliko imate bilo kakvih zdravstvenih problema, sada možete lakše pronaći rešenje za njih.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!