Rak nedeljni horoskop od 24 do 30.08.2015.

Vaš vladar će tokom ove sedmice biti Pun i to u znaku Riba, tako da je teško da može da vas mimoiđe porast apetita. Naime, to kako se emotivno osećate uvek određuje koliko ćete i šta jesti, a obzirom da će u ovoj sferi biti padova – koliko vidim ne ginu vam velike količine slatkiša, teških čokoladnih torti i raznovrsnih šećernih poslastica. Ako možete, povucite povremeno „ručnu“.

Ljubav

Ne može se poreći da ste tokom ove sedmice jako zainteresovani za kontakte sa suprotnim polom, ali bih rekla da je to pre u nekom povremenom ili seksualnom smislu nego što ste spremni da se nekom emotivno otvorite i prepustite. Nešto što je počelo da se dešava ste uporni da i dalje držite u formi avanture i ne dozvoljavate sebi da pomislite (ili se ponadate) da bi od cele ove priče moglo biti nešto više.

Ovonedeljna pozicija Punog Meseca u znaku Riba moguće je da će neke vaše planove sa osobom koja nije blizu vas zauvek preseći ili makar odložiti na neodređeno vreme. U dužim emotivnim vezama, ali i brakovima stvari generalno ne funkcionišu uopšte loše. Moguće je da vi „zatežete“ situaciju prebacujući partneru neke reči ili postupke iz prethodnog perioda.

Posao

Koliko god se trudili, pravu komunikaciju sa saradnicima i kolegama teško ostvarujete. Naročito je sam početak nedelje komplikovan u smislu neslaganja i razmimoilaženja u stavovima. Neke informacije koje dobijete u ovom periodu mogu vas oneraspoložiti ili baciti u razmišljanje da ste okruženi nepouzdanim osobama. Ukoliko suviše budete očekivali od nekog novog posla ili se suviše budete oslonili na nečija obećanja, lako je moguće da ostanete iznevereni, razočarani ili makar osujećeni u dobijanju onoga što želite. Stabilizacija je ipak u drugom delu sedmice osetnija. Neke probleme ostavljate za sobom.

Novac

Zabrinutost zbog finansijskog stanja može biti dosta jaka u ovoj nedelji. Realno, ne bih rekla da baš toliko loše stojite finansijski – ali to gde ste sada nije u skladu sa onim što bi učinilo da se osećate sigurno.

Zdravlje

Moguće je da ćete imati povremene, prolazne tegobe vezane za stomak ili za glavu u smislu vrtoglavice…no, poenta je da vas može prilično prepasti to što vam se dešava. Ako se ovo nastavi ili intenzivira – potražite pomoć kod nadležnog lekara.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!