Devica nedeljni horoskop od 24 do 30.08.2015.

I Sunce i Jupiter su u tranzitu kroz vaš znak i sigurno je da će apetiti biti povećani. Generalno gledano – tranzit planete Jupiter čiji uticaj „širi“ kroz polje ličnosti, obično donese da se osoba proširi za par konfekcijskih brojeva. Obzirom na to da će ovaj uticaj trajati više od godinu dana, shvatite da je pred vama vreme kada morate biti umereni.

Ljubav

U emotivnim vezama i bračnim odnosima jasno ćete partneru dati do znanja da je vreme da se stvari postave na drugačiji način. Vi ste spremni da napravite prave korake, ali to isto očekujete i od druge strane. Obzirom da je partner tokom ove sedmice spreman da vam se prilagođava i da vam izađe u susret, više je nego verovatno da vam od polovine ovog perioda idu mnogo stabilniji odnosi i sklad u vezama.

Kod slobodnih Devica imamo nešto drugačiju situaciju – vaša potreba da se emotivno stabilizujete postaje iz dana u dan sve jača i moguće je da ćete povući konkretne poteze u odnosu sa osobom koju već duže vreme poznajete. Pojedini pripadnici znaka ulaze u vezu koja ima sve predispozicije za trajnost. Kod nekih drugih i dalje su aktuelne aktivnosti tajnog tipa. Suviše vas sve ovo privlači i zanimljivo vam je da biste mogli tek tako da prekinete.

Posao

Ukoliko ste privatnik, na samom početku nedelje imate određenu zabrinutost zbog poslovnih rezultata koji nisu u skladu sa vašim trudom. Iako su neki poslovi izgledali kao vrlo isplativi, još uvek ne vidite punu finansijsku satisfakciju od njih. Generalno – Devicama je ovo dobar poslovni period u kome ćete morati da zaobiđete neke sitnije prepreke, ali se vidi da će sve funkcionisati vrlo dobro. Ispravili ste neke propuste u odnosu sa bitnim saradnikom i dobijate mogućnost da nastavite dalje jačim tempom. Dobra komunikacija, razumevanje i podrška od strane kolega. Ukoliko radite u timu, savršeno vreme za boljitak.

Novac

Nema razloga za zabrinutost zbog nekih troškova koji se postavljaju pred vas. Pored redovnih priliva, tokom ove sedmice je moguć i dobitak preko dodatnog ili honorarnog posla.

Zdravlje

Dosta dobro ove sedmice, mada kako se bude išlo ka vikendu, sve više ćete shvatati da vam je odmor preko potreban.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!