Ribe nedeljni horoskop od 24 do 30.08.2015.

Na žalost, dosta stresna nedelja je pred vama, što će se u velikoj meri odraziti na način na koji se hranite. Dok ćete u prvom delu zbog problema i nagomilanih obaveza samo s vremena na vreme ubacivati po koji zalogaj u usta, od petka pa na dalje ćete sve propušteno nadoknaditi. Ne samo to, tokom vikenda bi bilo dobro ne konzumirati alkohol, definitivno vam neće prijati.

Ljubav

U ljubavi generalno Ribama tokom ove sedmice idu prevelika očekivanja a premala realizacija i ispunjenje. Ukoliko ste slobodni, ili u prethodnom periodu ili na samom početku ove sedmice upoznajete nekoga ko će vas u potpunosti očarati. Međutim, nikako ne uspevate da preuzmete kontrolu nad situacijom i moraćete da se prepustite i dozvolite da druga osoba vodi igru. Ovo vam se ne dešava baš često i možete biti u potpunosti zbunjeni.

Ipak, ne možete da osporite da vam je zanimljivo i vrlo inspirativno. Što se onih u emotivnim vezama i brakovima tiče, teško je da ćete uspeti da uspostavite onakve odnose kakve biste želeli. Partner se čak u nekim trenucima može ponašati nadobudno i zanemarivati vaše potrebe i želje. Drugi deo sedmice je ipak nešto bolji po ovom pitanju, tada vam ide smirenje i skladniji odnosi sa više razumevanja.

Posao

Opterećeni ste poslovnim obavezama, ali bez ikakvih realnih osnova. Iako ima dosta posla, vidi se da sve uspevate da završite na vreme. Samo nepotrebno dramite i dižete tenziju i sebi i ljudima sa kojima radite. Jedna velika ponuda ili ozbiljan razgovor sa jakim poslovnim saradnikom ide tokom ove sedmice. Mnogo očekujete od ovoga, ali morate prvo završiti neophodnu proceduru i proći kroz pripremne radnje koje neće biti jednostavne i lake. Ipak, sve ovo ne umanjuje da je jedna velika prilika pred vama. Ako morate da obavite neki važan razgovor sa kolegom ili nadređenim, birajte drugi deo sedmice.

Novac

Mirniji ste po pitanju finansija jer ste neki veliki trošak podmirili ili isplatili nešto što ste dugovali. Neki novac koji očekujete od ranije odrađenih poslova dolazi u prvom delu sedmice.

Zdravlje

Zdravlje je u ovom periodu više nego dobro. Iako radite mnogo i mnogo se trošite, izgleda kao da je vaš priliv energije neiscrpan. Dobro je.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!