Lav nedeljni horoskop od 24 do 30.08.2015.

Vladar vašeg znaka, Sunce,u tranzitu je kroz znak Device što bi vama generalno trebalo da donese obraćanje pažnje na zdravu ishranu. Međutim, tokom ove sedmice, zbog nekih napetih aspekata, više je nego verovatno da ćete preterivati i to sa začinjenom hranom, a nećete mimoići ni više konzumiranja alkohola. Umerenost ipak stavite na prvo mesto.

Ljubav

Kod slobodnih Lavova su razmišljanja okrenuta ka dvema osobama – jednu poznajete već neko vreme i jako vam se dopada, ali vas ona pomalo drži na distanci i niste sigurni da li se poigrava sa vama. Drugo poznanstvo je od skoro, ali je i osoba potpuno drugačija – ne samo da rado odgovara na vaša udvaranja, već i sama preuzima inicijativu i zove vas u izlazak. Obe su vam podjednako interesantne, ali pošto ste vi nešto oprezniji i usporeniji tokom ove sedmice, teško je da ćete napraviti neki konkretniji potez.

Oni u dužim emotivnim vezama i brakovima su pomalo nesigurni – neki partnerovi postupci i reči iz prethodnog perioda su vas bacili u razmišljanje i niste sigurni kako i da li na njih da reagujete. Ako želite ozbiljniji razgovor, izaberite drugi deo sedmice jer ćete tada lakše doći do kompromisa i energija je mnogo uravnoteženija.

Posao

Ovo može biti vrlo značajna sedmica za poslovna dešavanja, iako sam njen početak neće biti naročito obećavajuć. U okviru radnog mesta su nagoveštene neke promene koje vam ne odgovaraju ili je poslovni projekat koji ste očekivali dobio neko drugi. Međutim, situacija se vrlo brzo menja i Lavovima sama sredina ovog perioda može doneti značajno priznanje ili u finansijskom smislu, nagrađivanju ili u dobijanju jače pozicije. Savet je da ono što vam bude ponuđeno prihvatite, čak i ako izlazi iz okvira onoga što ste radili do sada. Velike mogućnosti za napredovanje ili dobijanje željenog posla (za nezaposlene).

Novac

Veća suma novca bi tokom ove sedmice mogla završiti u vašim džepovima. Finansijski momenat je jako dobro postavljen i mogli biste se značajno „opariti“. Prihvatite mogućnost dodatnog posla.

Zdravlje

Pošto ste tokom ove sedmice skloni da preterujete, da se iscrpljujete i poslednji atom energije ulažete u posao, moguće su fizičke posledice. Najbolje bi bilo da svakodnevno odvojite nešto više vremena za odmor.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!