Škorpija nedeljni horoskop od 24 do 30.08.2015.

Pošto je ove sedmice vladar vašeg znaka „učesnik“ u Velikom Vatrenom trigonu, lakše ćete trošiti energiju pa se i vama preporučuje bogatiji doručak koji će vas „držati“. Ove nedelje imate potrebu za slanijom i začinjenijom hranom, pa se potrudite makar da unosite veće količine vode i da redovno jedete voće. Limunada je piće koje vam se preporučuje za ovaj period.

Ljubav

Tokom ove sedmice u emotivnim vezama i bračnim odnosima ne bi trebalo da bude nekog većeg iskakanja iz svakodnevne rutine. Škorpije osećaju neku pritajenu nervozu koja generalno nema veze sa vašim partnerskim odnosima, već je pre aktivirana kroz posao. Pošto ćete primetiti da povremeno umete da budete oštiriji u komunikaciji sa voljenom osobom, brzo ćete povući ručnu kočnicu. Nema potrebe da ispašta neko ko nije kriv.

Drugi deo sedmice vam donosi više lepih trenutaka sa partnerom. Što se slobodnih tiče, očigledno je da ste neke stvari prevazišli i ostavili iza sebe. Osećate se jako dobro i spremni ste da se upustite u ljubavne igrarije. Mada mislite da vam ovaj period nudi samo avanturu i flert – Škorpijama ide jedna velika ljubavna priča čiji bi početni koraci mogli da se odigraju baš u ovoj nedelji.

Posao

Na korak do cilja – ali ovog puta to nije samo vaš osećaj, već je sve potkrepljeno konkretnim dešavanjima. Nekim Škorpijama ova nedelja donosi veliki zaokret u karijeri i dobijanje pozicije ili posla na koji su dugo čekale i već mislile da će čekati doveka. Vaš energetski potencijal je takav da vas u ovom trenutku niko ne može srušiti niti usporiti. Veliki Vatreni trigon formiran početkom ove sedmice vezuje sva poslovna polja i donosi pripadnicima ovog znaka jedan veliki korak napred. Promene ste dočekali. Uživajte u zasluženom.

Novac

Poboljšanje finansijskog stanja i jedna veća novčana uplata, ali kao za baksuz – i troškovi koje ste nekako prevideli ili zaboravili da podmirite. Nije vam jasno do kada ćete se vrteti u začaranom krugu po pitanju novca…

Zdravlje

Iako ste energetski u jednom od jačih perioda i osećate se vrlo dobro, ne biste trebali da zanemarujete povremene nedefinisane tegobe. Ako se neki problem ponavlja, očigledno je da vas organizam upozorava i da je potrebno obaviti konsultacije sa lekarom.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!