Vaga nedeljni horoskop od 24 do 30.08.2015.

Iako vas još uvek drmaju aspekti koji govore o nešto većim količinama hrane koju unosite, ne može da se ospori da ste ove sedmice mnogo više u pokretu i da smete povremeno dozvoliti sebi da se malo opustite. Probajte da raznim integralnim keksićima nadoknadite potrebu za slatkišima koja je i ove sedmice dosta jaka.

Ljubav

Iako emotivnom ili bračnom partneru pokazujete nasmejano lice i opuštenost, neka duboka nesigurnost se uvukla u vas. Imate sklonost da preterujete sa svojim razmišljanjima i da preuveličavate i najmanje sitnice i nemojte zbog svog lično lošijeg energetskog perioda kvariti odnose u kojima ste. Na svu sreću pa partner ima potrebno razumevanje, mada ni njemu neće biti jasno zašto vam je toliko potrebno da vas non stop tetoši i obasipa pažnjom.

Slobodne Vage imaju više ljubavnih mogućnosti tokom ovog perioda. Kratko poslovno putovanje ili sastanak može vas dovesti u kontakt sa osobom koja će vas svojom toplinom i šarmom osvojiti „na keca“. I izlasci sa prijateljima mogu biti jako inspirativni i omogućiti vam kontakt sa nekim novim ljudima. Čak iako se ništa konkretno ne dogodi tokom ove sedmice, sledi vam dobro raspoloženje i entuzijazam.

Posao

Jako vas mogu podbosti neke reči od strane saradnika. Ili do vas mogu stići informacije koje govore o nekoj vrsti nekolegijalnog ponašanja prema vama. Vidi se da vaša reakcija neće postojati, što je u ovom trenutku i dobro. Memorišite i ostavite da se sa nekim ljudima obračunate kada za to dođe vreme. Svesni ste da vam je potrebna dobra organizovanost da biste izašli na kraj sa nešto većim obimom obaveza i ne želite da gubite vreme i živce na nebitne stvari i ljude. Generalno, Vage ulaze u period boljitka na poslovnom planu i neki značajni pomaci započeće već u drugom delu ove sedmice.

Novac

Sve vam ide na ruku po pitanju finansija. Uspešno ste završili i ostavili iza sebe jedan veći problem ili regulisali neki izdatak koji vas je mučio i osećate se jako dobro.

Zdravlje

U ovom periodu osećate se dobro. Sklanjajte se od jakog sunca, postoji mogućnost alergije i na ubode insekata. Konzumirajte više tečnosti.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!