Strelac nedeljni horoskop od 24 do 30.08.2015.

Teško ćete tokom ovog perioda kontrolisati apetit a vrlo često ćete posezati i za alkoholnim pićima, što bi svakako trebali da svedete na neku normalnu meru. Povremeno morate dozvoliti svom organizmu da se pročisti i to najviše dobrom hidratacijom, ali i limunom i drugim voćem bogatim vitaminom C. Ove sedmice izbegavajte slatkiše.

Ljubav

Obzirom na postavku Velikog Vatrenog trigona tokom ove sedmice, Strelčevi će, bili oni slobodni ili u emotivnim odnosima, braku – ipak biti okrenuti ka avanturističkom ponašanju i flertu. U ovom periodu baš i ne nailazite na osobe sa kojima biste želeli da se smirite, a ako ste u emotivnom odnosu, partner vam je pomalo dosadan jer ne uspeva da vas prati. Mogući su ulasci u neobavezne veze, pa skrećemo pažnju onima koji su u brakovima da ulaze u period kada njihovi nestašluci mogu biti otkriveni.

Nemojte zbog prolazne avanture napraviti veći problem sa stalnim partnerom. Neko vas može impresionirati u drugom delu ove sedmice, ali ako ne napravite neki konkretniji potez i pokažete toj osobi da ste zainteresovani, ova prilika može brzo proći.

Posao

Jedan plan počinje da se ostvaruje bolje nego što ste očekivali, ali će vam i oduzeti mnogo vremena i angažovanja. Ipak, ne žalite truda jer je pred vama dobar poslovni period kada trebate zgrabiti svaku priliku koja vam se ukaže i iskoristiti je. Početkom nedelje su mogući nesporazumi u komunikaciji sa saradnicima tako da će pojedini Strelčevi možda čak intervenisati kod nadređenog u želji da dođu do rešenja situacije. Ako radite u timu, potreban je kompromis da bi se rad nastavio neometano dalje. Mogućnosti pokretanja poslova sa strancima ili vaše veće angažovanje povodom toga.

Novac

Tokom ove sedmice vas prati dašak srećnih okolnosti kada su finansije u pitanju, tako da će priliva biti više nego inače. No, to neće umanjiti vašu neumerenost – ova sedmica vam je posebno loše postavljena kada je trošenje u pitanju – kupujete nepotrebne stvari i razbacujete teško stečen novac.

Zdravlje

Tokom ove sedmice jasna je veća iscrpljenost kod vas. Pojedinima su moguće vrtoglavice, nesvestice, pad šećera.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!