Blizanci nedeljni horoskop od 24 do 30.08.2015.

U drugom delu sedmice potrebna vam je izbalansiranija ishrana jer vam se od tog trenutka budi apetit. Izbegavajte svakako brzu hranu (a sve će vas baš vući ka tome da jedete „s nogu“) a umesto jakih alkoholnih ili kofeinskih napitaka pokušajte sa zelenim čajem ili matičnjakom. Više će vam se jesti slatkiši, tako da se bacite na voće ili makar na voćne salate.

Ljubav

Previše očekujete od jednog novog poznanstva i lako je moguće da ćete u kontaktu sa tom osobom praviti greške i brzati. Ne možete požuriti dešavanja nikako u ovom periodu, jasno je da želite odmah da dobijete neke konkretnije stvari, ali bićete primorani da malo sačekate na njih. Druga strana može na vaše pritiskanje i insistiranje na kontaktu odgovoriti ćutanjem ili distanciranjem. Za nove početke je mnogo bolji drugi deo nedelje. U bračnim odnosima Blizanci mogu izgubiti strpljenje sa partnerom. Više vam je dosadilo njegovo potenciranje na nekim stvarima i konstantna kritika. U dužim emotivnim vezama je jako malo dovoljno da sve dođe na svoje mesto. Pomoći će zajednički izlasci ili odlazak na kraći put.

Posao

Prelazak vašeg vladara Merkura u znak Vage u drugom delu ove sedmice najviše odgovara onim Blizancima koji mogu zarađivati honorarno, kroz povremene poslove ili na konto hobija i onih stvari koje im pričinjavaju zadovoljstvo. Privatnicima savet da dobro razmotre ponudu koja će im biti prosleđena iako ona na prvi pogled izgleda jako primamljivo. Ne treba se u ovom periodu zaletati ni u šta – varijanta korak po korak jeste mnogo sporija, ali daje i prave šanse za konkretan uspeh. Generalno – iako su vaše pozicije dosta dobre, prevelika očekivanja vas samo vode u frustriranost jer ne dobijate ono što želite.

Novac

Ova sedmica daje mogućnost za više priliva, ali se vidi da su i vaše „trošadžijske“ aktivnosti opet u svojoj neumerenoj fazi. Izgleda mi kao da na duži rok nikako da nađete balans i ravnotežu između priliva i odliva.

Zdravlje

Početkom sedmice mogući problemi sa varenjem i stomačnom dupljom.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!