Ovan nedeljni horoskop od 24 do 30.08.2015.

Ova sedmica započinje Velikim Vatrenim trigonom i doneće vam mnogo više pokreta nego inače, a samim tim treba vam i ishrana bogatija proteinima. Nikako ne preskačite doručak i neka on bude malo „jači“ – jaja, jogurt, voćni milkšejkovi. Za ručak i večeru bi bila savršena kombinacija grilovane ribe i povrća.

Ljubav

Moguće je da kod slobodnih Ovnova trenutno postoji zainteresovanost za dve osobe. Jedna vam je mnogo bliže i lakše ju je osvojiti, ali je druga trenutno nedostupna ili se ponaša prilično misteriozno pa vam to samo budi još jaču pažnju i interesovanje. U osvajačkom ste temperamentu i predmet svojih želja ćete obasipati pažnjom i galantnošću. U bračnim odnosima kraj nedelje može biti problematičan, za vikend mogu izbiti nesuglasice oko problema koje duže vreme oboje potiskujete. U dužim emotivnim vezama neće manjkati gore-dole situacija. Ono što vas povezuje trenutno jeste strast, ali ne možete samo na njoj zasnivati svoj odnos. Problemi mogu izbijati na dnevnoj bazi.

Posao

Zadovoljni ste kako se vaši planovi odvijaju i sve više svesni da ste nadomak ostvarenja nekih ciljeva. Neke propuštene prilike ponovo dolaze na dnevni red i ovog puta ste spremni da uložite mnogo veći napor da biste ih iskoristili. U toku nedelje vam sledi odličan kontakt ili početak komunikacije sa osobom koja vam može dosta pomoći prilikom dobijanja novog posla ili projekta. Nemojte samo očekivati previše preko noći. Za sve postoji procedura koju će sada biti neophodno ispoštovati. Neka vas ne uplaši količina obaveza početkom nedelje – sve ćete uspeti da završite na vreme.

Novac

Imate osnovu da se osećate lakše po pitanju finansija. Priliv koji odmah početkom nedelje dolazi biće dovoljan da pokrije neke troškove za kuću zbog kojih ste se brinuli. Moguće je da je u pitanju neki sitniji kvar ili neophodna kupovina.

Zdravlje

Jedino što je ove nedelje aktuelno je umor. Ne štedite sebe ni malo i prilično se iscrpljujete. Potrebno je više odmaranja i opuštanja.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!