Vodolija nedeljni horoskop od 24 do 30.08.2015.

Imate premalo vremena za bilo šta… a za hranu pogotovo. Nemojte se bacati na brzu hranu i na pekare (a tome ćete naročito biti skloni u drugom delu sedmice). Ako ikako možete (čitaj – ako stignete) u ovom periodu bi bilo izvrsno konzumirati supe i čorbe i jesti što više povrća – najbolje šargarepe. Na žalost, dosta stresan period pa će vam povremeno biti potrebno malo „utehe“ u vidu čokoladnog kolača.4

Ljubav

U emotivnim vezama i brakovima Vodolije tokom ove sedmice imaju uglavnom mirna i pozitivna dešavanja. Možda sam početak nedelje bude nešto napetiji, pogotovo ako ste zaboravili na neko obećanje koje ste dali voljenoj osobi ili ako ne budete u mogućnosti da joj se, zbog posla, pridružite u nekim aktivnostima. No, sve se posle toga odvija manje – više funkcionalno.

Što se slobodnih tiče, imate udvarača koji već neko vreme obleće oko vas, ali kome još uvek niste sigurni da li da date šansu ili ne. Sve je to lepo, ali onog pravog unutrašnjeg poticaja nemate. Moguće je da će vas zainteresovati neko potpuno nov i to osoba koja razmišlja na sličan način vama, pa će vam biti jako zanimljivo da komunicirate sa osobom sa kojom delite slične životne stavove.

Posao

Kada su poslovne obaveze u pitanju, sve uspevate da uskladite i završite na vreme. Čak će vam sve ići mnogo lakše nego što ste očekivali. Moguć je na samom početku nedelje neki nesporazum sa nadređenim, ali ovo je nešto što se brzo reguliše. Drugi deo sedmice je bolji za dogovore i neke konkretnije pomake u novim poslovima, a tada je moguće i nezaposlenima da dobiju ponudu koja im itekako odgovara. Pun Mesec u polju posla na samom kraju ove sedmice uvodi vas u jedan novi poslovni period.

Novac

Uspevate da napravite dogovor oko nekog dugovanja ili da prolongirate isplatu. Pojedini mogu u ovom periodu posegnuti za pozajmicom od strane prijatelja ili kolege da bi premostili do sledeće isplate.

Zdravlje

U zdravstvenom smislu kulminacija nekih problema ide za vikend. Ovo ne moraju da budu konkretne fizičke tegobe (mada ako ih bude – pravac kod lekara), već mi više liči na umor koji uzima svoj danak.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

 

error: Content is protected !!