BIK – nedeljni horoskop od 24. do 30.10.2016.

Ako ste čitali ili slušali o principima Hrono ishrane, verovatno ste do sada zaključili da bi vam tako nešto pomoglo I omogućilo vam da se zdravije I kvalitetnije hranite. Da na pričamo I o drugim blagodetima, kao što je smanjenje broja kilograma u pitanju. Pa, vreme je da probate.

Ljubav

Ako ste od onih slobodnih Bikova koji još uvek nisu uspeli da zaborave emotivnu prošlost, ove sedmice vam se otvaraju prve realne šanse da obnovite kontakt sa bivšim partnerom. Ne samo da će do pokretanja komunikacije doći, već vas dvoje možete odlučiti da ipak date još jednu šansu vašem odnosu. Neka ovaj put bude uspešniji nego prošli! Ako nemate takvih ljubavnih muka, ni vi nećete ostati bez ostvarenja.

Slobodnima stoji jedno značajno poznanstvo, velika strast I ljubavno zadovoljstvo. Moguće je da je osoba sa kojom ulazite u odnos starija od vas ili da živi u drugom mestu, državi. Ipak, kažu da ljubav pobeđuje sve….pa izvolite, proverite ovu konstataciju…..U emotivnim vezama pravi je momenat da se vi I partner ozbiljnije posvetite svojoj vezi. Sve se može rešiti I ispraviti lakše nego što mislite.

Posao

Prelazak Merkura, koji vlada vašim poljem posla I novca u znak Škorpije, u potpunosti će promeniti situacije u poslovnom segmentu. Doduše, I vi na drugačiji način sada reagujete I razmišljate, pa nije ni čudo što ćete imati “njuha” da otkrijete šta je ono pravo za vas, I vaši potezi će se tokom ovog perioda pokazati kao odlični I više nego isplativi. Nekima od vas sledi unapređenje ili potpuno zaslužena promena pozicije. Saradnje generalno u porastu, ali će naročito biti podržano sve ono vezano za inostranstvo. U suštini, sve ono što započnete u ovoj nedelji ima velike predispozicije za trajnost I stabilnost.

Novac

Nećete biti nezadovoljni finansijskom situacijom. Uspevate da regulišete obaveze na vreme, a I troškovi idu ka smanjenju. Neki od vas se mogu nadati I prilivima od dodatnih poslova. Sve u svemu – solidno.

Zdravlje

Blaži problemi sa imunitetom mogu se javiti naročito u drugom delu nedelje. Nije vreme za dizanje uzbune, ovo je samo trenutni pad energije.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!