LAV – nedeljni horoskop od 24. do 30.10.2016.

Tokom ove sedmice opet ćete upasti u začarani krug proslava, druženja u svom domu, poslovnih ručkova I večera. Koliko god želeli da kontrolišete svoj apetit, povremeno nećete moći da “iskulirate”. Nije problem što ste pri apetitu, već to što se trenutno ne bavite nikakvom fizičkom aktivnošću.

Ljubav

U vašem polju ljubavi tokom ove sdmice dolazi do konjukcije Venere I Saturna. Šta da vam kažem, dragi moji Lavovi – dve mogućnosti postoje za ovaj aspekt – prva je da još uvek niste prevazišli neku prošlu emotivnu priču I da sada može doći do obnove odnosa….a druga da dolazi do pokretanja odnosa koji ima malo…pa…karmičku konotaciju. Sad, za takve priče nikada ne znate kako će se završiti, ali jedno je sigurno – možete se za vrlo kratko vreme vinuti u ljubavne visine mnogo jače nego ikada do sada.

U vaše polje doma I porodice ušetalo je Sunce, vladar vašeg znaka, zajedno sa Merkurom, planetom koja vlada komunikacijom. Šta da vam kažem osim da je vreme da sa bračnim partnerom sednete I popričate. Vreme je da se odnosi poprave I poljuljano poverenje ponovo uspostavi. U dužim emotivnim vezama sve funkcioniše dobro – vreme vam je da počnete da mislite I na neke ozbiljnije korake…

Posao

Od samog početka sedmice osetićete veliki priliv energije, veliku želju za pokretom, za isticanjem sebe u prvi plan. Ambicioznost će se probuditi u svojoj punoj snazi I sada je pravi trenutak da napravite neke značajnije promene I korake u poslovnom segmentu. Ovo je jedna odlična nedelja, kada možete ne samo stabilizovati svoje pozicije, već I napraviti veliki iskorak napred. Nekima od vas slede unapređenja ili makar najave velikih pozitivnih promena po vas. Otvorene su vam I saradnje sa inostranstvom, poslovna putovanja I dogovori. Dobar period I za nezaposlene I pravi trenutak da se aktiviraju.

Novac

Možete na kratko biti opterećeni troškovima koji se vezuju za kuću ili za privatan posao. Ipak, novčani prilivi su sada stabilni I ne biste trebali da imate problema oko rešavanja ovih situacija.

Zdravlje

Jako naglašeno polje Škorpije uvek naglašava potrebu da više pažnje obratite na mokraćne kanale, prostate, generalno – urogenitalni trakt.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!