OVAN – nedeljni horoskop od 24. do 30.10.2016.

Iako će sedmica pred vama biti vrlo živa, nemojte se izgovarati da nemate vremena za dobar i kvalitetan obrok. Ovo vam je sada neophodno, jer ćete se dosta energetski trošiti i potrebno je da nadoknadite snage svog organizma. Ne preskačite obroke.

Ljubav

Ako ste slobodni sada vam nečije prisustvo ili novo poznanstvo može izmaknuti tlo pod nogama. U vašem okruženju se pojavljuje osoba koja vas neodoljivo privlači I sigurno je da ćete pokušavati da ugovorite sastanak ili susret sa njom. Za one koji su “mladi I ludi” I željni neobaveznih kontakata – izlasci sa prijateljima I društvene mreže vam I ove sedmice nude jake mogućnosti za dobar provod I avanturu.

U emotivnim vezama je jedan dobar I ljubavlju ispunjen period. Neki od vas sada mogu razmišljati I o velikim planovima – prinovama, početku zajedničkog života. Tokom ovog perioda naglašene su mogućnosti za veridbe I venčanja. Drugi deo sedmice donosi nešto napetiju energiju, ali ćete vi I partner uspevati da kontrolišete situacije između vas dvoje.

Posao

Poslovne prilike su tokom ove nedelje vrlo podsticajne I svakako očekujte nove šanse I mogućnosti za napredovanje. Stoji da ćete vi lično biti nešto napetiji I nervozniji, ali sada je ova jaka energija dobrodošla, jer će vam omogućiti da sve situacije I eventualne probleme rešite očas posla, u hodu. Ovnovi sada mogu napredovati, mogu promeniti poslovne pozicije, a nekima od vas će se otvoriti I velike šanse koje se vezuju za inostranstvo. Potrudite se da kolegijalne odnose održavate skladnima. Mogućnosti za dogovore I nove saradničke odnose. Odličan period za nezaposlene.

Novac

Nagomilane novčane probleme I zaostatke sada možete rešiti mnogo lakše nego do sada. Prilivi su jači nego inače, a neki od vas mogu očekivati I povećanje nadoknade za rad. Dobar period I za investiranje.

Zdravlje

U drugom delu sedmice naglašen je stress, a tada je moguć I jači pad imuniteta. Delujte preventivno – više odmora, više sna, zdravi I izbalansirani obroci.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!