VAGA – nedeljni horoskop od 24. do 30.10.2016.

U ovoj nedelji bi bilo dobro da u potpunosti sebi uskratite slatkiše I da se okrenete hrani koja će vam podići imunitet, ali I poboljšati krvnu sliku. Od mesa – junetina I riba, a povrće je neophodno u većim količinama I to naročito paradajz, cvekla, bundeva, spanać, karfiol.

Ljubav

Vi kad rešite da se zaljubite, ali onako stvarno, obično iskomplikujete sebi život. Pa šta da vam kažem – otprilike vas takva situacija čeka I sada. Novo poznanstvo sa osobom koja ne mora biti iz vašeg mesta rođenja, sa kojom čak možete imati I razliku u godinama. Ako kažem da ćete se dopasti jedno drugom, to je slabo. Prosto rečeno – odlepićete. Oboje. Pošto su počeci emotivnih odnosa u ovoj nedelji jako podržani planetarnim aspektima, računajte da će ova priča biti dugo, dugo u vašem životu. Takođe, računajte na to da je komplikovana….pa sad, neka vam je sa srećom!

U dužim emotivnim vezama slabo razumevanje. Vi u klin,partner u ploču. Gledajte da ovo sređujete što pre. U bračnim zajednicama vrlo dobra atmosfera, spremnost na kompromis I obostrani trud da se veza unapredi I poboljša.

Posao

Emotivni život je nekima divan, neki drugi se nerviraju zbog njega….ali svim pripadnicima ovog znaka jedno je isto – poslovni segment funkcioniše odlično! Ne samo da ste se vi na potpuno drugačiji način postavili prema svojim obavezama, već imate I odlične predloge I inicijativu, spremni ste da se svojski potrudite….i zato nije ni čudo što automatski dobijate podršku od saradnika I autoriteta. Ne samo to – mnoge od vas u ovoj nedelji očekuje unapređenje ili poslovna ponuda kojoj neće moći da kažu “ne”. Oni koji rade sa strancima su u još boljoj poziciji. Generalno – novi putevi se otvaraju pred vama!

Novac

Stoji da još uvek imate neke sitnije novčane obaveze iz prethodnog perioda. Sa tim biste trebali da već u prvoj polovini nedelje I završite. Finansijski segment je sada stabilan, dobri prilivi I zadovoljstvo.

Zdravlje

Stariji pripadnici znaka mogu osetiti neke hronične tegobe, naročito ako se one vezuju za kičmu, noge ili krvne sudove. Kod mlađe generacije – odlično, ali delujte preventivno što se imuniteta tiče.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!