JARAC – nedeljni horoskop od 24. do 30.10.2016.

Jednu nedelju ste imali relativno mirna dešavanja….a od početka ove sedmice opet ulazite u začarani krug trčanja, nerviranja, velikog broja aktivnosti. Vi najbolje poznajete sami sebe – u takvim momentima vam nije ni do čega, a kamoli do jela. Tek ćete oko vikenda uspeti da uzmete više vremena za sebe.

Ljubav

Pa dragi moji Jarčevi, koliko god vi možda bežali od neke emotivne prošlosti, svakako je da morate raščistiti neke stvari u ovom segmentu. Tokom ove sedmice vam sledi kontakt od strane bivše ljubavi, na koju vi ni malo niste ravnodušni. I vi I druga strana ćete itekako biti prodrmani dešavanjima prilikom susreta, pa bi bilo dobro da oboje razmislite vredi li dati još jednu šansu ovoj vezi. Razmislite – kažu da je I sarma najbolja kada se podgreva….pa zašto to ne bi važilo I za ljubav?

U emotivnim vezama tokom ove sedmice ćete vi I voljena osoba funkcionisati dobro. Komunikacija je odlična, lako se dogovarate, ali lako I ispoljavate nežnost, ljubav I strast jedno prema drugom. U bračnim zajednicama nešto malo problema, ali ništa od ovoga što se bude dešavalo neće ugroziti vaš odnos. Uglavnom dnevna problematika I sitnice.

Posao

Ove nedelje je kod vas jako naglašeno polje podrške od strane drugih, ali I dobrih šansi I protekcije. Obzirom da I vi trenutno imate veliku snagu, da ste angažovani I više nego voljni da izbijete u prvi plan, rekla bih da je pred vama jedan dobar period sa velikim šansama za napredovanje. Šta god da u ovoj nedelji započnete, predodređeno je ne samo za uspeh, već I za dugotrajnost I stabilnost. Nekima od vas stoje I unapređenja ili pak otpočinjanja značajnih saradničkih odnosa. Polje inostranstva je podržano, pa će se neki od vas okrenuti I na tu stranu. Za nezaposlene odličan trenutak za pronalaženje posla!

Novac

Možda će neka dugovanja baš u ovoj nedelji doći na dnevni red I malo vam poremetiti planove I uzdrmati budžet, ali nemate razloga za brigu. Ako ne budete mogli sami ovo da “izgurate” – slobodno potražite pomoć I podršku od strane prijatelja.

Zdravlje

Nepovoljan zdravstveni period još uvek traje. Jake mogućnosti I za aktiviranje hroničnih tegoba, ali I za veće padove imuniteta. Sklonost ka virozama, infekcijama, prehladama.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!