STRELAC – nedeljni horoskop od 24. do 30.10.2016.

Neki od vas će se malo ulenjiti, neki će “zaboraviti” da sun a dijeti….a neki će jednostavno biti u tolikoj meri pozivani na proslave, ručkove, večere – da neće moći da odole tome da sednu I počiste sve što se stavi pred njih. Nema veze, bitno je da se vi osećate dobro! A o višku kilograma ćemo misliti kasnije.

Ljubav

Kod slobodnih Stelčeva stoji velika mogućnost obnove kontakta, pa I veze sa bivšim emotivnim partnerom. Takođe, u ovom periodu se možete upustiti u odnos u kome će postojati solidna razlika u godinama. Šta god da je od ova dva, bitno je da su odnosi u koje ulazite podržani I da imaju predispozicije za trajnost.

U dužim emotivnim vezama dolazi do nekih zaista ozbiljnih momenata. Da se ne brinete – u pozitivnom smislu. Vreme vam je da se smirite, sredite – pravi je trenutak da sa voljenom osobom otpočnete zajednički život, verite se ili ugovorite sklapanje braka. I u vašim bračnim zajednicama sada sve funkcioniše kako treba. Ako je odnos pretrpeo neke turbulencije u prethodnom periodu, sada mnogo lakše možete srediti situaciju sa partnerom.

Posao

Naglašena je borba u poslovnom segmentu. Neki od vas će se u ovoj nedelji odlučiti za prekide postojećih saradnji I okrenuti se ka novim ljudima I partnerstvima. Iako će vaše odluke drugima delovati kao prenagljene, one su plod dugotrajnog razmišljanja I presabiranja. Generalno – vaši postupci u ovoj nedelji imaju veliku snagu I važnost, jer sve ono što budete uradili ili pokrenuli, pratiće vas dugo vremena. Dobro je što imate sve osnove za pametne odluke koje vas vode u stabilnost. Imate veliku podršku, a svakako razmislite o tome da se više okrenete saradnji sa stranim firmama.

Novac

Novčanim segmentom još uvek niste zadovoljni, jer ste svesni da je on na prilično krhkim temeljima, ali polako “gurate” napred. Očekujte više priliva od dodatnih poslovnih angažmana.

Zdravlje

Starija populacija Strelčeva može se suočiti sa većom aktivacijom hroničnih tegoba. Naročito će osetiti probleme oni koji boluju od kičme. Mlađi pripadnici znaka – više nego dobro.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!