DEVICA – nedeljni horoskop od 24. do 30.10.2016.

Devicama idu neke značajnije proslave u domu. Takođe, vi ćete često biti pozivani na društvena okupljanja, pa nije ni čudo što ćete u ovoj sedmici vrlo rado uživati u dobrom zalogaju, koji je još slađi kada ste okruženi nekim dragim I pozitivnim ljudima.

Ljubav

Poznanstva preko poslovnih okolnosti, ali I kontakti u najbližoj okolini, komšiluku, na kraćem putovanju ili u šetnji gradom – sve ovo su mesta koja sada Devicama daju mogućnosti da upoznaju neku zanimljivu osobu koja će ih privući svojim entuzijazmom I duhovitiošću, ali I realnim I ozbiljnim pogledima na život. Odavno vi tražite baš nekog takvog – osobu sa kojom možete da podelite sve, a koja u isto vreme deli vaš način razmišljanja. Neke zaista ozbiljne veze mogu započeti tokom ovog perioda. Kod nekih od vas to će biti osoba sa kojom imate razliku u godinama ili koja nije iz vašeg mesta rođenja.

U emotivnim vezama I brakovima konačno ste vi I partner uspeli da dođete do suštine problema koji vas je okupirao u prethodnom periodu. Sada znate šta vam je činiti – potrebno je da zajednički prionete na posao I rešite ga.

Posao

U ovoj nedelji Device mogu otpočeti sa poslovnom saradnjom koja će biti jako isplativa I koja obećava na duži rok stabilnost I sigurnost. Vaš poslovni napredak je vidljiv već neko izvesno vreme, a sada će ovo dodatno biti potvrđeno podrškom od stane saradnika I autoriteta. Neke sitnije nesuglasice postoje u kolegijalnom okruženju, ali sa time vrlo uspešno izlazite na kraj. Saradnje su dosta korektne I jedino što će vam smetati jeste velika okupiranost po pitanju dogovora, komunikacije, kontakata sa drugima. Potrudite se da u svakom trenutku budete fokusirani I skoncentrisani na posao.

Novac

Ne samo da u finansijskom segmentu sada ide osetno poboljšanje, već Device mogu ostvariti I neke vrlo isplative saradnje I dogovore. Ako ste razmišljali o investiranju – sada je pravi trenutak za tako nešto.

Zdravlje

Stabilnost po pitanju imuniteta se polako uspostavlja, ali još uvek morate delovati preventivno I čuvati svoje zdravlje. Kod starijih pripadnika znaka mogućnost za urinarne infekcije.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!