ŠKORPIJA – nedeljni horoskop od 24. do 30.10.2016.

S jedne strane – imate dobar apetit u ovom periodu. S druge – imate premalo vremena da istinski uživate u dobrom zalogaju I ugodite sebi. U suštini,najverovatniji scenario za ovu nedelju je da ćete verovatno tek u večernjim satima uspevati da ljudski sednete I jedete. I sami znate da je to oproban recept za loše varenje, nemirne snove….i višak kilograma….sad vi vidite šta ćete dalje.

Ljubav

Slobodne Škorpije su čekale, čekale… i svojski se načekale. E, drage moje vreme je da I vi malo živnete I okusite ljubavne čari. Doduše, tu imamo jedan problemčić – iz nekog razloga, itekako je moguće da odnosi koje u ovoj nedelji pokrenete budu tajne prirode. Zašto? E to je već pitanje…..neke prepreke ovde očigledno postoje…ili vi jednostavno još uvek niste spremni da svi znaju za vaše emocije. Šta god da je od ovoga, jedna stvar je bitna – velike emocije, veliki intenzitet strasti, još malo pa ljubavna opsesija…pa šta čovek može više da poželi??

U emotivnim vezama I brakovima već nije toliko lepa situacija. Možda partner I pokušava da balansira vaš odnos, ali vi ste u ovoj nedelji u potpunosti nespremni da se prilagodite. Kod vas postoji velika želja za “presecanjem”, za definisanjem, raščišćavanjem, u suštini – za oslobođenjem. Jedino što mogu da vam preporučim jeste da razmislite dva puta pre nego što delate.

Posao

Pazite sada ovako – Sunce I Merkur su u vašem znaku I polju ličnosti. Takođe, krajem nedelje u znaku Škorpije će biti I mlad Mesec. Pa šta vam ovo govori? Naravno, da je vreme da se istaknete, da izbijete u prvi plan, da je konačno došao period da vam se priznaju sve one zasluge I trud iz prethodnog perioda. Zato nemojte biti iznenađeni ogromnim brojem poslovnih ponuda I šansi. Nije ni čudo što će mnogi od vas u ovom periodu napredovati, ali I promeniti posao. Onima koji vas nisu cenili vreme je da kažete pa-pa, I da odete na drugu stranu. Neki od vas čak I put inostranstva. Šta god da odlučite I pokrenete – ne brinite, šanse za uspeh su vam zagarantovane!

Novac

Pametna stvar koju ste u prethodnim godinama naučili je – kada novca ima najviše, tada je vreme da se štedi….ali tada je vreme I da se zatvaraju sva dugovanja. Obzirom da ovaj princip primenjujete, nemate nikakvih razloga za brigu. Čistite stvari jednu po jednu, a prilivi su više nego dobri.

Zdravlje

Znatno bolja situacija u zdravstvenom segmentu. Ipak, u drugom delu nedelje vam stoji stres, pa je potrebno da malo delujete preventivno, da ne bi došlo do pada imuniteta.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!