RIBE – nedeljni horoskop od 24. do 30.10.2016.

Što se ishrane tiče, vi ste u ovoj sedmici u potpunosti promenljivi. Pošto vaš apetit uglavnom zavisi od toga kako ste raspoloženi I kako se osećate, jasno vam je zbog čega je sada ova promenljivost naglašena. Manje grickalica I slatkiša, brze hrane – a više povrća I ribe u ishrani.

Ljubav

Slobodnim Ribama će ova sedmica doneti više zanimljivih dešavanja. Nekima od vas će poslovni segment doneti priliku za interesantno poznanstvo, ili makar za dobro raspoloženje kroz komunikaciju sa novim ljudima. Oni koji priželjkuju kontakt sa bivšim emotivnim partnerom, sada su u mogućnosti I da ga ostvare. Šta više – čak stoji prilika I da obnovite emotivni odnos….na koliko dugo, to će već zavisiti od predispozicija u vašim natalnim kartama.

U emotivnim vezama došao je trenutak kada ste I vi I partner spremni da vaš odnos dignete na viši nivo. Vreme je da popričate o budućnosti I daljem pravcu vaše veze. U bračnim zajednicama konačno dolazi do neke vrste stabilizacije. Da se razumemo – daleko je ovo od dobrog, ali je makar prvi korak sada polako idite dalje. Dobra sedmica za otvorenije razgovore.

Posao

Da ste zadovoljni situacijama u poslovnom segmentu – niste. Dosta vam je nerviranja I stresa, dosta komplikovanih odnosa sa kolegama, a naročito sa šefovima I autoritetima. Ipak, ova nedelja će vam doneti mnogo mirnije funkcionisanje I rasterećenje koje će biti osetno. Ne samo to – nekima od vas će ipak stići zaslužena nagrada za sav trud I nedaće kroz koje su prošli u prethodnom periodu. Mogućnosti za promenu radnih mesta, za jačanje pozicija, za napredovanje. U kolegijalnom okruženju strasti će se malo smiriti, pa ćete I na dnevnoj bazi biti opušteniji. Vaš stari optimizam se ponovo vraća.

Novac

Prvo pa muško – troškovi, troškovi, troškovi. I oni koje ste očekivali, ali I oni koje niste. Dobro je što su finansijski prilivi ove nedelje jači, pa ćete uspevati da dobro balansirate situaciju.

Zdravlje

Možda još uvek nije kraj nepovoljnog zdravstvenog perioda, ali ste već blizu da iz krize izađete. Ove nedelje ćete se osećati bolje. Možda biste mogli da delujete preventivno, da dignete imunitet I dodatno pomognete svom organizmu.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!