BLIZANCI – nedeljni horoskop od 24. do 30.10.2016.

Naglašeno je vaše polje zdravlja tokom ovog perioda, pa je pravi trenutak da poradite na svom smanjenom imunitetu I podignete odbrambene snage svog organizma. Nije vreme za vas da se bacate na bilo kakve dijete I stroge režime ishrane – potrebna vam je uravnotežena I raznovrsna hrana.

Ljubav

Kod slobodnih Blizanaca imamo dvojaku situaciju. Novih dešavanja svakako neće biti tokom ovog perioda, pa će se neki od vas okrenuti samo radu na sebi I druženju sa prijateljima, dok će drugi biti spremni da daju još jednu šansu nekom od bivših emotivnih partnera. Nije problem, sada možete obnoviti kontakt, čak I ući u neku priču, jedino što je važno jeste da zapitate sami sebe da li to pokrećete zato što zaista želite ili zato što trenutno nema ničeg novog na vidiku, pa ste usamljeni I neispunjeni?

Ako ste u vezi ili braku, bilo bi dobro da kontrolišete svoju posesivnost I ljubomoru, jer ćete na taj način samo narušavati odnos, koji je u ovom periodu korektan. Nema razloga za takvo ponašanje. Voljena osoba je okupirana svojim problemima, nemojte joj još I vi “skakati po glavi”.

Posao

Kod vas je tokom ove sedmice naglašeno polje poslovnih obaveza, odgovornosti, svakodnevice. U ovom polju će krajem nedelje biti I mlad Mesec, što će pred Blizancima otvoriti jedno novo razdoblje kada će postojati veća posvećenost onome što radite, ali I povoljne prilike za napredovanje I proširenje poslovanja. U ovom periodu ste spremniji za komunikaciju I pregovore, voljni da prevaziđete neke okolnosti koje su vas do sada kočile. Situacije lagano kreću na bolje, što će se osetiti odmah – postoje prilike za nove poslovne saradnje, a I nezaposlenima je ovo dobar momenat za pokretanje.

Novac

Ove sedmice stoje neke lepe mogućnosti u igrama na sreću, pa bi vredelo da se okušate I probate. Generalno – prilivi su učestaliji, ali još uvek niste izašli iz opterećenosti dugovanjima.

Zdravlje

Pravi je momenat da više pažnje posvetite svom zdravlju, naročito imunitetu. Takođe, dobar momenat je da promenite nešto u načinu ishrane ili da se odreknete loših navika.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!