VODOLIJA – nedeljni horoskop od 24. do 30.10.2016.

Vi lepo rešite da ćete na dijetu – pozovu vas na koktel zabavu ili poslovni ručak. Ispraznite svoj frižider I u njemu ostavite samo povrće – dođu vam gosti I donesu gomilu slatkiša. Šta da vam kažem – ne možete pobeći od dobrih zalogaja, naročito od poslastica. Onda barem sedite I uživajte kao čovek.

Ljubav

Slobodne pripadnike ovog znaka drmaju jake strasti I intenzivna osećanja prema jednoj osobi. Vi umete da se uzdržite (kada baš morate) ali trenutno više ne želite da sputavate sebe I spremni ste da ovoj osobi priznate šta osećate. Moguće je da postoji neka prepreka da bi se odnos ostvario lako (razlika u godinama, udaljenost, to što je druga strana zauzeta), ali vi o tome sada ne želite ni da razmišljate. U suštini – ova sedmica će doneti veliki preokret u vašem životu I više je nego izvesno da će se neke priče I pokrenuti….

U emotivnim vezama – nestabilnost, nesigurnost, neke stvari I vi I partner “ćutite” ili skrivate jedno od drugog. Potrebno je da što pre reagujete I pokušate da sredite situaciju. U bračnim zajednicama takođe problemi. Ne bežite od njih – vreme je da otvoreno porazgovarate sa partnerom.

Posao

Dokle god u ovom periodu ne delujete ishitreno I dobro razmišljate pre nego što progovorite – ne postoji način da napravite bilo kakav problem ili pogrešku. U suprotnom – možete umanjiti svoje šanse u poslovnom segmentu. Nemojte posle da kažete da niste upozoreni. Generalno – u postojećim poslovnim relacijama prilično stabilno stanje. Ukoliko želite – sada možete I proširiti poslovanje ili se upustiti u dodatne poslovne angažmane. Nekima od vas stoje odlične ponude I šanse, koje vas mogu odvesti ka promeni radnog mesta ili čak put inostranstva I saradnji sa strancima. Za nezaposlene – malo prilika.

Novac

Neka dugovanja su tu I dalje, ali ih rešavate. Mogućnost za veće troškove, pa naučite da na vreme povučete ručnu kočnicu. Što se priliva tiče – oni su dosta stabilni I u porastu.

Zdravlje

Starijim pripadnicima znaka stoje I na dalje hronične tegobe, dok će mlađe Vodolije sada znatnije oporaviti svoj imuni sistem.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!