BIK – nedeljni horoskop od 30.05. do 05.06.2016.

Mirisi i izgled hrane u izlozima će vam i tokom prolaska ili šetnje kroz grad izazivati zazubice i činiti da se osećate gladni kao vuk. Nekako ćete tokom ovog perioda jesti brzinski, „s nogu“ pa su mogući i problemi sa probavom i radom creva. Potrebno vam je više ribe i svežeg povrća na meniju.

Ljubav

Ljubav vam kuca na vrata ukoliko ste slobodni. Da velikih prilika za ostvarenje emotivne sreće ima, to je zaista evidentno, samo nam još ostaje da vidimo da li će ovi odnosi uspeti da se održe i opstanu. Ako je u pitanju zauzeta osoba ili neko sa većom razlikom u godinama moguće je da će ovi počeci biti nestabilni i da će odnosi funkcionisati komplikovano. Takođe, pokušajte da budete malo realniji, jer vas može obuzeti preveliki zanos….a i sami znate da obično posle zanosa sledi razočarenje. No, da ne kvarimo – uživajte i potrudite se da ova veza u koju ulazite i potraje.

Oni koji su u emotivnim vezama i brakovima moraju da obave neke važne razgovore sa svojim partnerima, a koji se tiču budućnosti vašeg odnosa. Možda biste želeli da se neke situacije pokreću brže, ali pred vama je još uvek vreme čekanja.

Posao

Velike aktivnosti u poslovnom segmentu. Prionuli ste na svoje obaveze, želite da uradite što više i zatvorite neke zaostatke, ali se u isto vreme aktivirate i oko novih saradnji. I sami ste svesni da se u brzini i gomili obaveza obavezno nađe prostora i za neke propuste, pa nemojte olako shvatati ono što radite – proveravajte dva puta! Nezaposleni će dobiti obećanje od svoje „veze“ ili prijatelja, ali je malo verovatno da će ono moći da bude ispunjeno. Sačekaćete narednu sedmicu za konkretnija dešavanja. Ukoliko ste privatnik sledi vam jačanje u finansijskom segmentu i mogućnosti novih projekata i dogovora.

Novac

Iako su vaše isplate redovne, imate opterećenost kroz povećane troškove ili kroz dugovanja. Ne zalećite se u neke veće kupovine ili finansijska ulaganja. Novac vam u ovom periodu lako odlazi, pa se potrudite da ga ne rasipate. Mogući su troškovi i oko kuće i porodičnog domaćinstva.

Zdravlje

Obratite pažnju na ishranu, jedite umerenije a krećite se više. Problemi sa hormonima ženskoj populaciji. Starijima vraćanje nekih hroničnih problema.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!