BLIZANCI – nedeljni horoskop od 30.05. do 05.06.2016.

Iako vi inače niste neko ko se pretrpava hranom, sada su vam se svi apetiti otvorili. Nećete izbegavati ni povrće, voće, meso, suhomesnato, a raznorazna peciva i testa ćete tamaniti. Međutim, ono čemu nećete moći da odolite jesu sve vrste slatkiša, kolača i torti. Dobro je što se to neće odraziti na vašu liniju…

Ljubav

Ukoliko ste slobodni, okruženi ste ljudima, neke nove zanimljive osobe dolaze u kontakt sa vama, a udvarača je koliko god hoćete. Trenutno niko ne može odoleti vašem šarmu, duhovitosti, lepoti – pa ste u prilici da zavodite, osvajate i birate kome ćete pokloniti svoje srce. Dok vi budete smišljali koga ćete odabrati, jedna osoba će vas u potpunosti očarati. Potpuno razumevanje i fantastična komunikacija, a njeni postupci i ponašanje će vas zaneti i dovesti vas do ljubavne ekstaze. Uživajte u danima koji su ispred vas, a videćemo u kom će se pravcu ove veze odvijati.

Oni koji već imaju emotivnog partnera, ove sedmice bi trebali da se prvo i isključivo posvete komunikaciji i opuštenom odnosu sa voljenom osobom. Ne potežite neka bitna pitanja, jer je malo verovatno da ćete uspeti da se po njima usaglasite.

Posao

Potreba za prilagođavanjem u odnosu sa saradnicima i poslovnim partnerima je prisutna i u poslovnom segmentu. Nove prilike će dolaziti do vas, vaše je da prepoznate koje su od njih najbolje i u kojima ćete moći da funkcionišete i ostvarite se. Obratite pažnju na one obaveze koje su do sada ostale nezavršene, jer će vas saradnici podsetiti na njih možda kroz kritiku. Saradnje sa strancima su sada nešto komplikovanije, previše očekujete i nadate se, dok će druga strana imati uslove na kojima će insistirati. Ako ste nezaposleni stoje dobre prilike, ali uglavnom za neke povremene ili honorarne poslove.

Novac

Džabe je što su vaši finansijski prilivi u ovom periodu solidni, kada vi ni malo ne vodite računa o svojim troškovima. Umesto što rasipate, potrudite se da poplaćate neke zaostale račune jer će vas u drugom delu sedmice obaveze pritisnuti. Nije vreme za ulaganja.

Zdravlje

Višak kilograma a manjak kretanja – poradite na ovoj problematici. Mars se vratio u vaše polje zdravlja i probleme koje vučete iz prethodnog perioda sada morate rešavati.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!