RAK – nedeljni horoskop od 30.05. do 05.06.2016.

Imaćete dobar apetit tokom ove sedmice i često praviti neke zanimljive eksperimente u kuhinji. Kombinovaćete razne vrste testenina sa mesom, povrćem zanimljivim začinima jer će vam baš prijati paste, makarone, nudle. Ne preterujte da ne pokvarite svoju liniju.

Ljubav

Slobodnim Rakovima ova sedmica nije nešto naročito pogodna za nove emotivne početke. Vi ste pomalo nesigurni čak iako postoji osoba koja vam se dopada. Niste spremni za otvorenije pokazivanje naklonosti, već ste pre u fazonu da sačekate i vidite kako će se odvijati situacija na dalje. Nekih novih poznanstava teško da će sada biti, jer ste povučeni u sebe i uglavnom u krugu najbliskijih prijatelja. Moguće je da će vam se i dalje neko bivše emotivno partnerstvo motati po glavi, ali ni po tom pitanju nećete uraditi ništa.

U emotivnim vezama i brakovima je jedna statična situacija, gde ste i vi i partner okrenuti ličnim ciljevima i teško se uklapate. Zajednički momenti (kada i ako ih bude) mogu biti prožeti određenom emotivnom distancom. Pokušajte da pristupite partneru na neki lakši i opušteniji način.

Posao

Napeta situacija u poslovnom segmentu će potrajati u manjoj ili većoj meri tokom čitave ove sedmice. Moguće je da su sada međukolegijalni odnosi dosta loši, a postoje šanse i za neke nekolegijalne poteze od strane onih koji najbliže sarađuju sa vama. Vi lično ćete pokušavati da ostvarite korektnu komunikaciju sa svima, što ne znači da će oni preko puta vas reagovati na isti način. Ne računajte mnogo na obećanja koja su vam data. Oni koji rade kao privatnici imaće komplikovane pregovore i moraće da se povinuju nekim uslovima druge strane koji im u ovom trenutku baš i ne odgovaraju.

Novac

Nećete zaraditi onoliko koliko ste očekivali, tako da će neki vaši planovi pasti u vodu. Dobro su vam postavljeni i dalje dodatni poslovi, pa pokušajte da preko njih nadoknadite razliku. Nije preporučljivo da obavljate neke veće kupovine niti da ulažete novac.

Zdravlje

Divno je što vi planirate da se jednog od ovih dana malo više posvetite svom organizmu i zdravlju. Mogli biste da napravite ove sedmice makar početne korake u ovim svojim lepim planovima…

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!