DEVICA – nedeljni horoskop od 30.05. do 05.06.2016.

Uživaćete u dobroj hrani, u dobrom piću, u veselim i nasmejanim licima oko vas. Želite da malo ugodite sebi i često ćete spremati omiljena jela ili pak u društvu otići u neki od restorana. Potrebno vam je više mlečnih proizvoda, ali ne punomasnih – pa birajte mladi sir, obrano mleko i jogurt.

Ljubav

Ukoliko ste slobodni, preko poslovnog segmenta stupate u kontakt sa osobama koje vas interesuju i sa kojima biste želeli da ostvarite neko dublje poznanstvo. Moguće je da će čak više njih privući vašu pažnju, ali je teško da ćete doneti konkretniju odluku o ulasku u emotivni odnos. Pojedine Device mogu pokrenuti povremeni neobavezni kontakt sa osobom koja je dosta starija od njih ili sa kojom mogu da ostvare samo tajnu romansu.

U emotivnim vezama i brakovima i pored svog vašeg truda, trenutno situacija sa partnerom i nije naročito dobra. Smatrate da ne dobijate dovoljno pažnje od voljene osobe, ali je moguće da je ovo samo iz razloga njene velike okupiranosti porodičnim ili poslovnim segmentom. Ne potencirajte na nekim važnim pitanjima, jer je malo verovatno da ćete doći do rešenja.

Posao

Ovu sedmicu shvatite dosta ozbiljno. I pored turbulentnih situacija u poslovnom okruženju, vi funkcionišete stabilno i znate šta su vam prioriteti i čemu trebate da posvetite svoj trud i vreme. Vaša smirenost i posvećenost poslu doneće vam pažnju od strane nadređenih, pa očekujte da ćete dobijati nova i nova zaduženja i pored gomile zaostalih obaveza koje morate zatvoriti. Neko ima velike planove sa vama i potrebno je da date sve od sebe i pokažete se. U privatnom segmentu vam sleduju komplikovani odnosi sa poslovnim saradnicima i teško izlaženje na kraj sa nekim okolnostima.

Novac

Ako budete pametni i ne budete se zaletali u nekim ulaganjima, proći ćete dosta solidno po pitanju finansija tokom ove sedmice. Doduše, neke poslove nećete moći da naplatite odmah, ali će i ovo što zaradite biti dovoljno da pojedina dugovanja vratite.

Zdravlje

Ako ste pripadnik starije populacije, moraćete više da vodite računa o tome šta jedete. Mogući su problemi i sa bubrezima i krvnom slikom.

[adsense_inserter id=”12324″]

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!